Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτούς τους υποψήφιους δημάρχους στηρίζει ο ΔΗΣΥ στην Πάφο



Τις υποψηφιότητες Φαίδωνος για Δήμο Πάφου, Παυλίδη για Δ. Γεροσκήπου , Χάρπα για Δ. Πέγειας και Οδυσσέως στην Πόλη Χρυσοχούς στηρίζει ο Δημοκρατικός Συναγερμός στην επαρχία Πάφου για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. 


Συγκεκριμένα το πολιτικό γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού αποφάσισε χθες βράδυ να στηρίξει τις υποψηφιότητες του Φαίδωνα Φαίδωνος για τον Δήμο Πάφου, του Μιχάλη Παυλίδη στο Δήμο Γεροσκήπου, του Παντελή Χάρπα στην Πέγεια και του Άγγελου Οδυσσέως στην Πόλη Χρυσοχούς.

Για τον Δήμο της Πάφου είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον  ο επίσης προερχόμενος από τον Δημοκρατικό Συναγερμό πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης ο οποίος είχε σημειώσει ωστόσο ότι θα επιθυμούσε η υποψηφιότητα του να συγκέντρωνε στήριξη και από άλλες πολιτικές δυνάμεις πέραν του ΔΗΣΥ . 

Στον Δήμο της Πέγειας πέραν του Παντελή Χάρπα είχε επιδείξει και ο Ανδρέας  Μίτας ο οποίος ωστόσο αποσύρθηκε και θα διεκδικήσει  εκλογή του στο δημοτικό συμβούλιο με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ.

Στο Δήμο Πόλης Χρυσοχούς είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον το κομματικό στέλεχος του ΔΗΣΥ Ντίνος Λαζάρου , που ωστόσο αποσύρθηκε και το κόμμα στηρίζει την υποψηφιότητα του Άγγελου Οδυσσέως που προέρχεται από το ΑΚΕΛ .

Στην Γεροσκήπου ο ΔΗΣΥ είχε υποστηρίξει στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές τον Μιχάλη Παυλίδη που είχε υποδειχθεί από την ΕΔΕΚ. 

Την στήριξη του Δημοκρατικού Συναγερμού θα έχει και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές ο Μιχάλης Παυλίδης.



κυπε