Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Ληστεία σε φρουταρία στην Πάφο

Συναγερμός  σήμανε στην Αστυνομία μετά από πληροφορία που έλαβε για διάπραξη ληστείας σε φρουταρία στην Κάτω Πάφο επί της οδού Αγαπήνωρος.


Ιδιοκτήτης της φρουταρίας κατήγγειλε ότι,  η ληστεία διαπράχθηκε, όταν δύο κουκουλοφόροι έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ περίπου από υπάλληλο που θα πήγαινε για κατάθεση,  και τράπηκαν σε φυγή.

Τα χρήματα βρίσκονταν σε χαρτοφύλακα τον οποίο ο υπάλληλος είχε παραλάβει από τους αρμόδιους της φρουταρίας για να τα καταθέσει σε τραπεζικό κατάστημα.
Μέλη του ΤΑΕ Πάφου, μετέβησαν στην σκηνή και από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που διενήργησαν, διαφάνηκε ότι,  η ληστεία διαπράχθηκε στις 10:00 το πρωί στο χώρο στάθμευσης της φρουταρίας. Εκεί επιτέθηκαν στον υπάλληλο, που του είχαν στήσει καρτέρι,  και του άρπαξαν τον χαρτοφύλακα.

Όπως πληροφορούμαστε, οι δράστες δεν μίλησαν καθόλου κατά την ληστεία, ώστε να διαπιστωθεί αν πρόκειται για κύπριους ή αλλοδαπούς, ενώ άγνωστο ακόμη είναι και το τί ακριβώς επιθετικό όργανο κρατούσαν κατά την επίθεση εναντίον του υπαλλήλου.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Οι δρόμοι που οδηγούν εκτός της πόλης, αστυνομεύονται για να αποφευχθεί η διαφυγή των δραστών σε άλλες επαρχίες.


Οι δύο δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες και ήταν ψηλού αναστήματος .