Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

18χρονος πήρε το φορτηγό και ξεκίνησε να βολτάρει στη Λεμεσό

Σβάρνα τους δρόμους της Λεμεσού έπιασε 18χρονος ο οποίος άρπαξε φορτηγό, στο οποίο φόρτωσε μοτοσικλέτα και χωρίς ασφάλεια, κυκλοφορία, άδεια ή άλλο έγγραφο, βγήκε για σεργιάνι.
Ο νεαρός έγινε αντιληπτός από περίπολο της αστυνομίας που τον καταδίωξε και για να ακινητοποιήσει το φορτηγό, πυροβόλησαν τα ελαστικά του.

Το περιστατικό συνέβη στις 9.45 το βράδυ στην οδό Λεοντίου. Περίπολο της αστυνομίας αντιλήφθηκε ύποπτο φορτηγό να μεταφέρει μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα. Θεωρήθηκε ύποπτο, έτσι ο αστυνομικός έκανε στον οδηγό σήμα να σταματήσει.  Αντί να σταματήσει όμως, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη του φορτηγού στους δρόμους της Λεμεσού.  Όταν ο οδηγός πέρασε με κόκκινο σε τροχαία φανάρια και άρχισε να οδηγεί επικίνδυνα θέτοντας σε κίνδυνο άλλους οδηγούς, αστυνομικός πυροβόλησε τα ελαστικά του, αναγκάζοντας τον να ακινητοποιήσει το φορτηγό.
Όπως διαπιστώθηκε οδηγός του φορτηγού ήταν 18χρονος από την Πάχνα ο οποίος οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού και ασφάλεια, ενώ το φορτηγό ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο.  Ο νεαρός συνελήφθη και το φορτηγό μεταφέρθηκε στην αστυνομία για περαιτέρω έρευνες.  Ο 18χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για σωρεία τροχαίων αδικημάτων που διέπραξε και τα ξημερώματα αφέθηκε ελεύθερος.