Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Λαμπάδιασε κομμωτήριο στη Λεμεσό


Σε συναγερμό τέθηκε τα ξημερώματα η πυροσβεστική υπηρεσία, από φωτιά που τέθηκε σε κομμωτήριο ιδιοκτησία 34χρονου στη Γερμασόγειας. Στόχος εγκληματικής ενέργειας για δεύτερη φορά.

Η φωτιά τέθηκε στις 3 τα ξημερώματα σε κομμωτήριο που βρίσκεται στην οδό Χριστάκη Κράνου. Από την πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία, καταστράφηκε ολοσχερώς το εσωτερικό του καταστήματος, το ύψος των ζημιών του οποίου δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Μέλη της αστυνομίας έσπευσαν επί τόπου για έρευνες και ανακρίσεις. Διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για εμπρησμό, αφού όπως διαφάνηκε οι δράστες εισήλθαν στο κομμωτήριο αφού έσπασαν το τζάμι της εισόδου του και αφού περιέλουσαν το εσωτερικό του με βενζίνη, το πυρπόλησαν.


Ο 34χρονος ιδιοκτήτης απουσιάζει στο εξωτερικό, ενώ είναι η δεύτερη φορά που το συγκεκριμένο κομμωτήριο γίνεται στόχος εγκληματικής ενέργειας. Τον περασμένο Δεκέμβριο, το ίδιο κομμωτήριο, έγινε στόχος βομβιστών με αποτέλεσμα να υποστεί εκτεταμένες ζημιές.  Οι ανακριτές εκτιμούν ότι τα ελατήρια των δραστών αφορούν επαγγελματικές/οικονομικές διαφορές και προς αυτή την κατεύθυνση στρέφουν τις έρευνες τους.