Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Κρίσιμα στο νοσοκομείο 23χρονος μετά από τροχαίο



Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται 23χρονος από τον Αγιο Θεόδωρο, ύστερα από τραυματισμό του σε οδική σύγκρουση.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις έντεκα χθες βράδυ 37χρονος από τον Αγιο Θεόδωρο, ενώ οδηγούσε την τετράτροχη μοτοσικλέτα του, με συνεπιβάτη τον 15χρονο αδελφό του, σε κάποιο σημείο του δρόμου Αγίου Θεοδώρου προς Πεντάσχοινο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με τετράτροχη μοτοσικλέτα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και οδηγούσε 23χρονος.
 
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο 23χρονος, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, καθώς υπέστη εγκεφαλική κάκωση. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως κρίσιμη και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι 37χρονος και 15χρονος τραυματίστηκαν ελαφρά και μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απολύθηκαν.
 
Από εξετάσεις της Αστυνομίας διεφάνη ότι και οι τρεις εμπλεκόμενοι στο τροχαίο ατύχημα δεν έφεραν προστατευτικό κράνος.

Τα αίτια του νέου σοβαρού δατυχήματος διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου.





κυπε