Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Δείτε ποιος και από ποιον απέσπασε 2,5 εκατομμύρια ευρώ



Ένταλμα σύλληψης εναντίον 53χρονου από το Αζερμπαϊτζάν εξέδωσε το ΤΑΕ Λεμεσού, μετά από καταγγελία 35χρονου επιχειρηματία από την Κρήτη, ο οποίος κατήγγειλε πως ο καταζητούμενος τον ξεγέλασε και του απέσπασε 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο παραπονούμενος ανέφερε πως το περασμένο καλοκαίρι είχε συναντηθεί με τον 53χρονο στη Λεμεσό και είχε έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί του, με σκοπό να εξασφαλίσει μετοχές ξενοδοχειακών μονάδων που προγραμματίζονταν να γίνουν στο νησί μας. Σύμφωνα πάντα με τον 35χρονο, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις έδωσε στον 53χρονο, έναντι αποδείξεων, συνολικό χρηματικό ποσό 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ από τον Οκτώβριο του 2016 δεν υπήρξε οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του.
 
Ο παραπονούμενος ταξίδεψε επίσης στο Αζερμπαϊτζάν, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εντοπίσει τον 53χρονο, ενώ ενημερώθηκε από τις αστυνομικές αρχές της χώρας πως το πρόσωπο αυτό είχε ξεγελάσει και άλλα πρόσωπα.
 
Μετά την καταγγελία στο ΤΑΕ Λεμεσού, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του 53χρονου και το όνομα του τοποθετήθηκε στο στοπ λιστ.
 



κυπε