Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Το αστυνομικό δελτίο



Αναφορικά με σημερινό Αστυνομικό Δελτίο  για συνωμοσία προς διάπραξης κακουργήματος και παράνομη παρεμβολή σε σύστημα.

Σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση, η 54χρονη και ο 19χρονος που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου εναντίον τους εκδόθηκαν διατάγματα διήμερης και οκταήμερης κράτησης αντίστοιχα.
          Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
Αναφορικά με Αστυνομικό Δελτίο  για υπόθεση ληστείας
 Σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση, δύο πρόσωπα ηλικίας 22 και 23 ετών που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου εναντίον τους εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησης.
          Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
Προσωποκρατήσεις
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον 52χρονης, η οποία συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και πλαστοπροσωπίας.
          Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα διάταγμα διήμερης κράτησης εναντίον 26χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση καταρτισμού και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και πλαστοπροσωπίας.
          Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
Δύο πρόσωπα ηλικίας 51 και 36 χρόνων, τα οποία είχαν συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισαγωγής, κατοχής και χρήσης ναρκωτικών καθώς και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ανανέωσε για έξι ημέρες, το διάταγμα κράτησής τους. (Αστυνομικό Δελτίο αρ. 3 ημερομηνίας 10/5/2017, σχετικό.)
          Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις
 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ