Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Η Βίκυ Λαζαρίδου εκπροσωπεί την Κύπρο στο Miss Queen of the Year. ΦΩΤΟ


Η Βίκυ Λαζαρίδου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διαγωνισμό ομορφιάς  Miss Queen of the Year που θα γίνει στην Κίνα από τις 4 μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου 2017. Η όμορφη Βίκυ από τη Θεσσαλονίκη με ρίζες Κυπριακές παραχώρησε συνέντευξη στο ΦΙΛΟΞΕΝΟ. Μίλησε για τον τρόπο που έγινε η επιλογή της, τι περιμένει από αυτό το διαγωνισμό ομορφιάς, αν ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, ενώ τέλος ευχαρίστησε τους ανθρώπους  που την στηρίζουν, καθώς επίσης  και τους χορηγούς της.



«Η επιλογή μου έγινε από την πρόεδρο ομορφιάς και Τουρισμού την διοργανώτρια miss Greece και Tourismus and Cyprus και την international Prestige Show Produktion κυρία Σταυρούλα Νικολάου, μετά από 30 μοντέλα από Κύπρο και Ελλάδα. Επιλέχθηκα να εκπροσωπήσω την Κύπρο στα καλλιστεία της Κίνας από 4 έως 24 Δεκεμβρίου 2017.



Στόχος μου είναι να καταφέρω να κάνω μια αξιόπιστη εμφάνιση. Εννοείτε πως θα δώσω το 100% του εαυτού μου για να γυρίσω με τίτλο στην Κύπρο!


Αυτή την στιγμή σπουδάζω σχέδιο και ενδυματολογία και ασχολούμαι παράλληλα με το μόντελινγκ. Μου αρέσει να προσφέρω στον κόσμο ότι μπορώ και για τον λόγο αυτό παίρνω μέρος και σε διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις καθώς και φωτογραφίσεις. Θεωρώ  πως μέσα από αυτό ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση μου και παράλληλα μαθαίνω. Έχω πολλά να μάθω ακόμη.


Νιώθω πολύ περήφανη που επιλέχθηκα να εκπροσωπήσω την Κύπρο σε αυτόν τον διαγωνισμό. Για εμένα είναι η πρώτη φορά που θα πάρω μέρος σε έναν τέτοιο μεγάλο διαγωνισμό στον οποίο θα λάβουν μέρος μοντέλα από 80 χώρες.



Έχω ρίζες Κυπριακές. Οι οικογένεια του πατέρα μου κατάγεται από Κύπρο και της Μητέρας μου από Ελλάδα. Είμαι γεννημένη στην Γερμανία και μεγάλωσα στην Ελλάδα.



Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να εκφέρω στην κυρία Νικολάου για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου! Επίσης οι θερμές ευχαριστίες μου στην κυρία Σταυρούλα Σουκαρά, η οποία βρίσκεται δίπλα μου για οποιαδήποτε ερώτηση είτε απορία μου η οποία με ενθαρρύνει πραγματικά πολύ. 



Στους χορηγούς μου: την κυρία Άννα Φασούλα, από το Anna Fashion, η οποία επιμελείται το ντύσιμό μου, τον κύριο Τάσο Σαχινίδη από το Styling Time, ο οποίος επιμελείται τα μαλλιά μου, καθώς επίσης και την κυρία Μίνα Ανδρεάδου από το Beauty Salon ειδικοί στην περιποίηση άκρων και προσώπου, αποτρίχωση, μασάζ και θεραπείες σώματος».