Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Συνάντηση Κέντρων Αναψυχής ΣΙΚΑΠ - ΟΣΙΚΑ με τον πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη



Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου συνεχίζει τις συναντήσεις με τα πολιτικά κόμματα με σκοπό την άμεση προώθηση προς επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Με τον πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη συναντήθηκε σήμερα Κυριακή 4-3-2018 στην Τάλα της Πάφου το ΔΣ του Συνδέσμου ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου -  ΣΙΚΑΠ.


Τα προβλήματα που άκουσε ο κ. Συλλούρης  έχουν να κάνουν με το εργατικό δυναμικό, την κατοχύρωση του επαγγέλματος, το θέμα της μονάδας (10%) , τα ξενοδοχεία κλειστού τύπου και άλλα πολύ σοβαρά θέματα, που ταλανίζουν τον κλάδο. Την ανάλυση των θεμάτων έκανε ο πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ και ΟΣΙΚΑ Νεόφυτος Θρασυβούλου και ο αναπληρωτής πρόεδρος Μάριος Θεοδοσίου.


Ο κ. Συλλούρης  έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον στα σοβαρά προβλήματα του ΣΙΚΑΠ τα οποία έχουν παγκύπριο  χαρακτήρα.   Δεσμεύτηκε μέχρι την ερχόμενη Τρίτη να επικοινωνήσει με την Ομοσπονδία κέντρων αναψυχής -ΟΣΙΚΑ-  και να διευθετήσει συναντήσεις με τις επιτροπές Εμπορίου, Εσωτερικών και Εργασίας με σκοπό την εξεύρεση λύσεων. 



Στις συνεδριάσεις των επιτροπών θα συμμετέχει και η ΟΣΙΚΑ για να παρουσιάσει τα προβλήματα από πρώτο χέρι.  


Ο Σύνδεσμος των Κέντρων Αναψυχής Πάφου και Παγκύπρια – ΣΙΚΑΠ, ΟΣΙΚΑ,   εξέφρασε την ικανοποίησή του από τη δέσμευση του κ. Συλλούρη και θα αναμένει  να καθοριστούν οι συναντήσεις στις αρμόδιες επιτροπές για να τεθούν τα προβλήματα του κλάδου και επιτέλους, να βρουν λύσεις .


Στη συνάντηση με τον κ. Συλλούρη έλαβαν μέρος ο Πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ και ΟΣΙΚΑ Νεόφυτος Θρασυβούλου, ο  αναπληρωτής πρόεδρος ΣΙΚΑΠ Μάριος Θεοδοσίου,  ο αντιπρόεδρος Σπύρος Γεωργίου, το μέλος του ΔΣ Σπύρος Στεφανή και ο διευθυντής Πέτρος Κεχριώτης. 


Επίσης, υπήρχε εκπρόσωπος του Κοινοτικού Συμβουλίου Τάλας που φιλοξένησε την σύσκεψη αλλά και εκπρόσωπος του Κινήματος Αλληλεγγύης Πάφου.

ΣΙΚΑΠ