Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Awards Film Festival από 8 - 21 Μαίου 2018 στις Κάννες. ΦΩΤΟ


Στα πλαίσια του φεστιβαλ του κινηματογράφου έγιναν αρκετές εκδηλώσεις από την Prestige Show Production σε συνεργασία με την οικογένεια του Διεθνούς κινηματογράφου.
Έλαβαν μέρος επώνυμοι σχεδιαστές με εστεμμένα Top Models και διεθνείς καλλιτέχνες. Ανάμεσα στα μοντέλα ήταν η 'MISS EUROPE' Νέρα Λέσικ από την Κροατία, η Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού, η Νάταλη Ριάρ Miss Cyprus, η Ιρό Δημητροπούλου Top Model από Ελλάδα, η Miss Russia Angeline Fine , η Miss Uk, η Miss USA κ.α.


Η Prestige Show Production διοργάνωσε την καταπληκτική εκδήλωση 'BEST FILM MODEL & ACTRESS 2018' στις 13 Μαϊου στο Radisson Blu Hotel στις Κάννες. Συμμετείχαν 300 μοντέλα και ηθοποιοί από διάφορες χώρες και ήταν αδύνατο να γίνει το casting μέσα σε μια μέρα γι αυτό προσκάλεσαν τις υποψήφιες να κάνουν το casting και σε άλλες χώρες, για να συμμετάσχουν στα film festival και να επιλέξουν τις καλύτερες που θα λάβουν μέρος σε καινούργιες τηλεοπτικές παραγωγές.



Την επιτροπή απάρτιζαν παραγωγοί του κινηματογράφου από την Ν. Υόρκη , Los Angeles , California, Γαλλία, Ιταλία και Κίνα. Τα μοντέλα έντυσε η Art artist Olga Tregubova από την Ρωσία .



Τα υπέροχα κοσμήματα ήταν της Σχεδιάστριας Carolyn Taylor από την Αμερική. Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα για την Ομάδα Αγάπης και η βραδιά έκλεισε με μια κατάπληκτή επίδειξη Μόδας από επώνυμους καλλιτέχνες ανάμεσα τους και η Yegana Sadixova του οίκου Yes Coutoure από το Azerbaijan.


Το μακιγιάζ και οι κομμώσεις ήταν από την σχολή Fam Usa Styling. Δημόσιες Σχέσεις Σταυρούλα Νικολάου.  Τραγούδι η ηθοποιός και σοπράνο Δέσποινα Τσολάκι από Ελλάδα. Παραγωγή Bakana Events σε συνεργασία με την Prestige Show Production. 

Ο πρόεδρος του Διεθνούς κινηματογράφου διόρισε μέλος τη Σταυρούλα Νικολάου για να αναλάβει όλες τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις για όλες τις χώρες στο Festival Awards.



Organizing  S. Prestige Show Production.