Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Ο Αναστασιάδης στην έναρξη της φετινής όπερας που γιορτάζει τα 20χρονα της


Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος θα κηρύξει την έναρξη του Φεστιβάλ, πολιτειακών και κρατικών αξιωματούχων, πρέσβεων ξένων χωρών, δεκάδων φιλοξενουμένων από το εξωτερικό, αλλά και με εντυπωσιακές εκπλήξεις, ανοίγει την Παρασκευή 31 Αυγούστου, η αυλαία του 20ου Pafos Aphrodite Festival στην Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δ. Πάφου, οι παραστάσεις θα συνεχιστούν το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018.
Η φετινή διοργάνωση, στο πλαίσιο της οποίας θα παρουσιαστεί μία από τις δημοφιλέστερες όπερες όλων των εποχών, το αριστούργημα του του Gioachino Rossini «Ο Κουρέας της Σεβίλλης», προσλαμβάνει , όπως αναφέρεται, έναν ιδιαίτερα λαμπρό και εορταστικό χαρακτήρα, καθώς σηματοδοτεί τη συμπλήρωση 20 χρόνων της επιτυχημένης πορείας του θεσμού.
Η παραγωγή είναι του ιταλικού οργανισμού C.I.A.L.M. - TeatroLiricoItaliano σε συνεργασία με το Θέατρο Ventidio Basso Ascoli Piceno και τη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου.
Ο «Κουρέας της Σεβίλλης», συνεχίζει η ανακοίνωση, ανήκει στο είδος της ιταλικής κωμικής όπερας με εύθυμη διάθεση, πλημμυρισμένο από ωραίες μελωδίες και άριες, σπιρτάδα και μουσικούς αυτοσχεδιασμούς, που υπόσχονται μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία στο κοινό.
Η μετάφραση θα γίνεται ταυτόχρονα στην ελληνική, αγγλική και ρωσική γλώσσα μέσω υποτίτλων.
Για εισιτήρια και πληροφορίες, τηλέφωνο 26822218. Γιαonlineκρατήσειςwww.pafc.com.cy.
Τιμές των εισιτηρίων: €25, €40, €50 και €70.

κυπε