Ο Όμιλος Muskita Hotels ξεχώρισε και φέτος στα Eating Awards
2018, αφού απέσπασε τρία σημαντικά βραβεία στο μεγαλύτερο γαστρονομικό θεσμό
της Κύπρου.
Ο Σταύρος Κακοφεγγίτης Executive chef του Seafood Bar
του Ξενοδοχείου Four Seasons αναδείχθηκε Σεφ της
Χρονιάς και η διάκριση του επιβεβαιώνει την αφοσίωση του στην τέχνη της
μαγειρικής και την επιμονή του στη δημιουργία γευστικών εμπειριών. Ο βραβευμένος σεφ, ο οποίος εργάζεται
από το 2005 στο Ξενοδοχείο Four Seasons, κατάφερε με σκληρή δουλειά, να
ανελιχθεί στη θέση του Head Chef του εκλεπτυσμένου Seafood Bar Restaurant το
2014 και του Colors Café το 2017.
Το Vivaldi by Mavrommatis βραβεύτηκε για πολλοστή φορά ως
το Καλύτερο Εστιατόριο Ξενοδοχείου, επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική του ποιότητα
και τις μοναδικές μεσογειακές εμπειρίες υψηλών προδιαγραφών που προσφέρει το
πολυβραβευμένο εστιατόριο του Four Seasons. Το
Vivaldi by Mavrommatis ξεχωρίζει για τις εκλεπτυσμένες δημιουργίες του Executive
Chef Ανδρέα Μαυρομμάτη και του ευρηματικού Head Chef του εστιατορίου Γιώργου
Κωνσταντίνου, καθώς μέσα από τις γευστικές τους προτάσεις, αναδεικνύουν τα
κυπριακά προϊόντα, σε πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική, ιταλική, γαλλική και
ισπανική κουζίνα. Επίσης ο βραβευμένος sommelier του εστιατορίου Μάριος
Κωνσταντινίδης, συνδυάζει αρμονικά το κρασί με το φαγητό, προσθέτοντας τις
τελικές πινελιές στην απόλυτη γαστρονομική εμπειρία.
Η τιμητική διάκριση που
απέσπασε το Vivaldi by Mavrommatis, αποτυπώνει τη γαστρονομική κουλτούρα του
Ξενοδοχείου Four Seasons και τις υπηρεσίες υψηλής
ποιότητας που παρέχει.
Τιμητικό έπαινο για το Καλύτερο Σέρβις
Εστιατορίου Ξενοδοχείου, κατέκτησε το Grill Room του Ξενοδοχείου Amathus, το οποίο λειτουργεί με γνώμονα πάντα τον
επαγγελματισμό και την παροχή υψηλού επιπέδου φιλοξενίας. Προτεραιότητα του σεφ
του εστιατορίου Βαλεντίνου Μιχαήλ, του Restaurant Supervisor Κρίτωνα Μιχαήλ και της
Head sommelier Alicia Gorts Inskaja,
είναι η δημιουργική γαστρονομική απόλαυση, η άριστη εξυπηρέτηση και οι
ποιοτικές υπηρεσίες.