Στη σύλληψη δύο 47χρονων προχώρησε χθες η Αστυνομία, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής σταυρού αξίας 7.000 ευρώ, από Μοναστήρι στην επαρχία Λάρνακας, που διαπράχθηκε στις 31 Μαρτίου, 2019.
Ο 47χρονος αρχικά συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, δυνάμει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε μεταξύ Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2018.
Μαζί με τον 47χρονο εντοπίστηκε και δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 47 ετών, που εναντίον της εκκρεμούσαν εντάλματα προστίμου ύψους 821 ευρώ και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.
Ανακρινόμενος ο 47χρονος, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη της κλοπής του σταυρού, ενώ προέκυψε μαρτυρία ότι στην υπόθεση εμπλέκεται και η 47χρονη.
Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν εκ νέου με δικαστικά εντάλματα σύλληψης και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου διερευνά την υπόθεση.
