Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Τεράστια επιτυχία γνώρισε η επίδειξη μόδας και το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα για το Ραδιομαραθώνιο 2019. ΦΩΤΟ




Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία μια καταπληκτική εκδήλωση για τον ραδιομαραθώνιο 2019. Είναι ένας θεσμός που γίνεται  κάθε χρόνο και στηρίζει τα παιδιά με ειδικές ικανότητες.  Επικεφαλής όλων των εκδηλώσεων είναι το ραδιοφωνικό ίδρυμα Κύπρου και για πρώτη φορά αυτή την χρόνια γίνεται  μαζί με την CNP ασφαλιστική.




 Όλες οι εισπράξεις από όλες τις εκδηλώσεις τις προσφέρουν στο ραδιομαραθώνιο. Την Παρασκευή έγινε μια καταπληκτική εκδήλωση στο κατάμεστο Murphys Pub στην Λευκωσία. Παρουσιαστές της βραδιάς ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου ΡΙΚ και η ΜΙΚΑΕΛΑ ΦΩΤΙΑΔΗ Σταρ Ελλάς και Miss Europe.

 Η εκδήλωση περιλάμβανε Επίδειξη Μόδας και πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από γνωστούς καλλιτέχνες που συμμετείχαν αφιλοκερδώς. Στην Επίδειξη μόδας έλαβαν μέρος Top Models από Ελλάδα και Κύπρο της Prestige Show Production.

Τα καταστήματα που παρουσίασαν την χειμερινή collection ήταν: το Magic Step Λ/σια. Το κατάστημα Helmi Λ/σια και το κατάστημα Secret Closet Λ/σος. Το Μακιγιάζ έγινε από την ομάδα της ZERVAS Cosmetics Ελλάδας και Κύπρου. Οι κομμώσεις από τα κομμωτήρια Trendys. Αισθητικές περιποιήσεις από την Harmen Beauty Medical SPA Λ/σος.

 Τα μοντέλα που έλαβαν μέρος από την Prestige Show Production ήταν:
1)Alexandra Fotiadi
2) Maysam
3) Petra
4) Maria Petrou
5) Alina
6) Theodora
7) Mikaela
8) Stella  Mourmouri ( Ellada)
9) Anna

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα έλαβαν μέρος:
 Χορευτικό από Valentina Konnari Demetriou και Andria Kyrou.  Καλλιτέχνες   Stratos Efstratiou και Demitis Chambis. 
Μουσικές επιλογές  Sakis Nicolaou. 

Χορηγοί και υποστηρικτές:
1) Murphy’s
2) KEDMA cosmetics Cyprus υποστηρικτής και δωροθετης.
3) KS KIARA SKY Professional  Nails Cyprus υποστηρικτής και δωροθετης.
4) Hurmen Medical beauty Spa υποστηρικτής και δωροθετης.
5) Rebecca’s Beauty Λ/σια
6)Magic Step Λ/σια
7)Helmi Λ/σια
8)Secret Closet Λ/σος.
9) DANPRO ADVISORS L.T.D Λ/σια
10) Prestige show production
11) Media: Φιλόξενος και εφημερίδα Λεμεσός.
12)  RIK

Οργάνωση παραγωγής Prestige Show Production με πρόεδρο την Κα. Σταυρουλα Νικολαου. Ο Ραδιομαραθώνιος το Ραδιοφωνικό ίδρυμα Κύπρου η CNP ασφαλιστική και η Prestige Show Production ευχαριστεί όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές, μοντέλα, καλλιτέχνες, χορευτές, μουσικούς και όσους συνέλαβαν και βοήθησαν για να ολοκληρωθεί αυτή όμορφη εκδήλωση που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Φώτος Όμηρος Δημητρίου.