Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Παρουσίαση του βιβλίου της Θέκλας Πετρίδου "Ψυχολογικός πόλεμος" στην Αθήνα


Εκατοντάδες άνθρωποι παρακολούθησαν την παρουσίαση του βιβλίου της Θέκλας Πετρίδου "Ψυχολογικός Πόεμος" που έγινε στην Αθήνα. Η Θέκλα Πετρίου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook...

Έγινε ψες, 9/12/2019 η παρουσίαση του βιβλίου μου «Ψυχολογικός Πόλεμος», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός @psichogiosbooks , στο Public στο Σύνταγμα.
Το cafe στον 5ο όροφο αποδείχτηκε πολύ μικρό για να χωρέσει όλους εσάς που με τιμήσατε με την παρουσία σας και την αγάπη σας. 
Πάνω από 300 άνθρωποι και τα βιβλία τέλειωσαν προτού ξεκινήσει καν η παρουσίαση! Σπάνιο φαινόμενο σε παρουσίαση να φύγουν όλα τα βιβλία και να μείνει κόσμος χωρίς διαθέσιμο βιβλίο να αγοράσει. Απολογούμαι για την ταλαιπωρία σας. Το προσωπικό στο Public @public_stores έχει πάρει παραγγελίες για το βιβλίο και θα μπορείτε να τα έχετε τις επόμενες ημέρες.
Την ερχόμενη Δευτέρα, 16/12/2019 θα είμαι η κύρια ομιλήτρια στην έκθεση ευχών που διοργανώνει το Hellenic Nature και το Wincancer, υπό την αιγίδα της περιφέρειας.
Θα μιλήσω με θέμα: Η δύναμη των ευχών.
Θα είμαι στο χώρο του Hellenic Nature στο Ρέντη, από τις 8.00μμ και θα φροντίσω να υπάρχουν βιβλία στο χώρο για όποιον θέλει να τα προμηθευτεί και να τα υπογράψω. Ευχαριστώ για την αγάπη σας.
Ευχαριστώ ιδιαιτέρως την συνάδελφο και φίλη Μαρία Παντσιοπούλου για τον αισθαντικό λόγο της και την Μαριάμ Πολυγένη @mariamoula αγαπημένη συντάκτρια θετικών ειδήσεων στο @e_motions.gr για την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης.

Μέρος της αποψινής παρουσίασης θα ανεβεί στο κανάλι μου στο YouTube, άμα τη επιστροφή μου στην Κύπρο.
Ευχαριστώ το τμήμα εκδηλώσεων του Public για την βιντεοσκόπηση και όλους τους φίλους που μου έστειλαν φωτογραφίες.
Αύριο πάμε Λάρισσα!
Φόρεμα: @andelo_boutique @yianna_chris @boutique_lueur