Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Άντρας στην Πάφο ξυλοκόπησε γυναίκα και σκύλο στο μπαλκόνι. ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου στο οποίο φαίνεται ένας άντρας να κλωτσά γυναίκα κι ένα σκύλο στο μπαλκόνι διαμερίσματος. 

 Θυμό και οργή προκαλεί το βίντεο που κατέγραψε πολίτης στην Πάφο, στο οποίο παρουσιάζεται ο ξυλοδαρμός γυναίκας και σκύλου σε διαμέρισμα της περιοχής.

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο youtube ΕΔΩ!!! κι ΕΔΩ!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω βίντεο καταγράφηκε σήμερα το πρωί και ήδη βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας, η οποία προχώρησε ήδη στην έκδοση εντάλματος σύλληψης του άνδρα που παρουσιάζεται στο σχετικό βίντεο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο εν λόγω άνδρας, χτυπά βάναυσα την γυναίκα την οποία ένας σκύλος προσπαθεί να προφυλάξει, με αποτέλεσμα να του ασκηθεί και αυτού βία.

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν άμεσα στη σκηνή και εντόπισαν τη γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε, πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης καθώς φέρει πολλαπλά χτυπήματα.


https://omegalive.com.cy


Σε σχέση με βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, όπου δείχνει ένα πρόσωπο να κτυπάει γυναίκα και σκύλο, το περιστατικό έχει καταγγελθεί και διερευνάται ήδη από την Αστυνομία.

View image on Twitter

See Αστυνομία Κύπρου's other Tweets


Αστυνομία: Διερευνάται περιστατικό πρόσωπου που κτυπάει γυναίκα και σκύλο που προβάλλεται σε βίντεο στα social media

`Εχει καταγγελθεί και διερευνάται περιστατικό που αφορά πρόσωπο το οποίο κτυπάει γυναίκα και σκύλο, αναφέρει η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της στο twitter η Αστυνομία σημειώνει πως "σε σχέση με βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, που δείχνει ένα πρόσωπο να κτυπάει γυναίκα και σκύλο, το περιστατικό έχει καταγγελθεί και διερευνάται ήδη από την Αστυνομία".


κυπε


Σοκ προκαλεί βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει ένα άνδρα να ξυλοκοπά γυναίκα και σκύλο.
 
Το βίντεο δείχνει τον άνδρα να χτυπά με τα χέρια και τα πόδια του, τόσο τη γυναίκα, όσο και τον σκύλο που προσπαθεί να την προστατεύσει. Το περιστατικό σημειώθηκε σε διαμέρισμα στην Κάτω Πάφο.
 
Το βίντεο έχει προκαλέσει την οργή των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι κατακρίνουν το περιστατικό, ενώ έχει σταλεί στην Αστυνομία, η οποία διερευνά την υπόθεση.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικο Νοσοκομείο Πάφου, όπου έτυχε των Πρώτων Βοηθειών και στην συνέχει απολύθηκε. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εναντίον του δράστη εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. 


http://www.reporter.com.cy/police/article/686769/andras-chtypa-gnaika-kai-skylo-to-binteo-poy-kanei-to-gro-toy-diadiktyoy





Έναν άντρα από τη Ρουμανία καταζητεί η Κυπριακή αστυνομία σε σχέση με τον ξυλοδαρμό και την κακοποίηση της συντρόφου του, επίσης από τη Ρουμανία, αλλά και ενός σκύλου που προσπάθησε να προστατεύσει τη γυναίκα. Γείτονας του ζευγαριού κατέγραψε σε βίντεο τη γυναίκα να είναι πεσμένη στο μπαλκόνι διαμερίσματος στη Πάφο και τον άντρα να την κλωτσάει, ενώ εκείνη καλούσε σε βοήθεια.

Κάποια στιγμή ο σκύλος, που είναι δίπλα στη γυναίκα, προσπαθεί να τη προστατεύσει και δέχεται και αυτός κλωτσιές. Γείτονες, ανέφεραν ότι κάλεσαν άμεσα την αστυνομία η οποία όταν έφτασε , ο άνδρας είχε διαφύγει και καταζητείται.

Εντοπίστηκε η γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κυρίως για να εξεταστεί. Στη συνέχεια αναμένεται να της ληφθεί κατάθεση στη βάση των όσων έχουν καταγραφεί στο βίντεο.


https://www.protothema.gr/greece/article/1014453/adras-stin-pafo-xulokopise-sto-balkoni-ti-sudrofo-kai-ton-skulo-tous-deite-video-sok/

Δεν υπάρχουν σχόλια: