Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Τον καταζητεί η αστυνομία γιατί χτύπησε γυναίκα και σκύλο στην Πάφο

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του DEYVID DYULGYAROV, 26 ετών, από τη Βουλγαρία, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε στις 7 Ιουνίου 2020, στην Πάφο. 

 



Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου, στα τηλέφωνα 26-806064 και 26-806557 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.




http://www.cypruspolicenews.com/ArticleSideGallery/ArticleId=17817


Ο 26χρονος, όπως φαίνεται σε βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου, επιτέθηκε και τραυμάτισε 28χρονη στο διαμέρισμα όπου διαμένουν στην Κάτω Πάφο. Ο 26χρονος κλώτσησε και σκύλο. Μετά την επίθεση που δέχθηκε η νεαρή, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.

---------------------------------------------------------------------------------------



Eντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία Πάφου για τον εντοπισμό του 26χρονου Deyvid Dyulgyarov εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε στις 7 Ιουνίου 2020, στην Πάφο.

H Aστυνομία απευθύνει έκκληση οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου, στα τηλέφωνα 26-806064 και 26-806557 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου επιλήφθηκαν περιστατικό επίθεσης και ξυλοδαρμού γυναίκας ηλικίας 28 ετών από τον 26χρονο.

Η 28χρονη μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, εξετάστηκε και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Ακολούθως αυτή έδωσε κατάθεση στη μητρική της γλώσσα ενώ εναντίον του δράστη ηλικίας 26 ετών εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του. Επίσης διερευνάται και το ενδεχόμενο κακοποίησης ζώου.

Σημειώνεται πως βίντεο με το περιστατικό έχει κυκλοφορήσει στα social media ενώ το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου καταδικάζει περιστατικό ξυλοδαρμού γυναίκας και σκύλου.   κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: