Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Η Tatiana Yakusheva παρουσιάζει τη Λάρνακα. ΦΩΤΟ

Το γοητευτικό μοντέλο  Tatiana Yakusheva από τη Ρωσία που διαμένει μόνιμα στη Λεμεσό, παρουσιάζει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο  facebook τη Λάρνακα. Η Tatiana είναι μοντέλο της Prestige Models Show Production. Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ στηρίζει και προβάλλει την Tatiana. 

"Φίλοι μου, μόλις πρόσφατα είχα μια φωτογράφηση από το Prestige Models Show Production για το γνωστό ξενοδοχείο INDIGO στη Λάρνακα και ήθελα να σας πω περισσότερα για αυτή την πόλη που σίγουρα αξίζει την προσοχή.

Η Λάρνακα βρίσκεται στις νοτιοανατολικές ακτές της Κύπρου και είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη αυτής της χώρας μετά την πρωτεύουσα Λευκωσία και Λεμεσό. Την ίδια ώρα, η Λάρνακα είναι ένα μεγάλο λιμάνι και ένας από τους τουριστικούς προορισμούς του νησιού.

Το πρώτο όνομα της πόλης είναι Κίτιον. Η πόλη Βασίλειο ιδρύθηκε τον εικοστό αιώνα π.Χ. από τους Έλληνες. Μετά από αρκετούς αιώνες, οι ιδρυτές της πόλης έφυγαν από αυτήν, φοβισμένοι από τους σεισμούς, και η μεγάλη πόλη άρχισε να πέφτει σε παρακμή.

Αλλά οι Φοίνικες που ήρθαν στο Κίτιον και εγκαταστάθηκαν εκεί, αναβίωσαν τα αρχαία τείχη. Άνοιξαν πεδία χαλκού, ως αποτέλεσμα, το θαλάσσιο εμπόριο και οι χειροτεχνίες άρχισαν να αναπτύσσονται με ταχείς ρυθμούς.

Το Αρχαίο Κίτιον είναι μια πόλη της Βίβλου στην οποία ο ίδιος ο Λάζαρος έφερε τον Χριστιανισμό Τα λείψανά του εξακολουθούν να αναπαύονται στο St. Η εκκλησία του Λάζαρου.

Η πόλη έλαβε ένα σύγχρονο όνομα αργότερα Σε μετάφραση, αυτή η λέξη σημαίνει ′′ τάφος ".

Κάθε γωνιά του κτιρίου είναι εδώ, κάθε πέτρα αναπνέει χίλια χρόνια ιστορίας. Αυτό προσελκύει τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Να έχετε ένα όμορφο Κυριακάτικο απόγευμα ". 


Περισσότερα ΕΔΩ!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια: