Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

“Γονιός εν Δράσει”. Περιοδικό της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης

 

Έτοιμο για μελέτη είναι το περιοδικό “Γονιός εν Δράσει” που απευθύνεται φέτος σε ψηφιακή μορφή σε κάθε ευαισθητοποιημένο γονέα της Κύπρου και εκφράζει την φωνή των Οργανωμένων Γονιών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Στην ανακοίνωση η αντιπρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Αννίτα Ταλιώτου αναφέρει πως βασικός σκοπός του περιοδικού είναι να βρίσκεται στο πλευρό του κάθε γονέα και του παιδιού του. Το περιοδικό και στην ηλεκτρονική του μορφή αγκαλιάστηκε από τους περισσότερους οργανωμένους γονείς , όπως αναφέρει, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της για την στήριξη.
Στις μέρες μας προστίθεται, “τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα παιδιά μας, άρα και εμείς ως γονείς , όχι μόνο δεν μειώθηκαν , αλλά αυξήθηκαν και είναι πολύ πιο πολύπλοκα απ΄ότι ήταν πριν μερικά χρόνια ιδιαίτερα λόγω της κατάστασης του κορωνοϊού και την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων”, σημειώνοντας πως αυτές τις δύσκολες μέρες οι οργανωμένοι γονείς της Κύπρου είναι περισσότερο ενεργοί από ποτέ.
Επισημάνθηκε τέλος πως σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς , ιδιαίτερα το 2021 , προσφέρεται στους οργανωμένους γονείς περισσότερη ενημέρωση με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν.



ΦΩΤΟ. Αννίτα Ταλιώτου. Αντιπρόεδρος Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης






κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: