Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Κραυγή απόγνωσης από τα κέντρα αναψυχής Πάφου

Τα κέντρα αναψυχής στην Πάφο έχουμε πλέον καταστραφεί με τους αρμοδίους να σφυρίζουν αδιάφορα, δήλωσε αγανακτισμένος ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ – Δημήτρης Καλλής.

Στο τοπικό lockdown Λεμεσού και Πάφου, τόνισε, η κυβέρνηση εξήγγειλε οικονομική στήριξη των επιχειρήσεων μας, κάτι το οποίο ακόμη δεν έχουμε λάβει, ούτε μας λένε τι  θα γίνει. Το ίδιο, βέβαια ισχύει και για τις πρόσφατες εξαγγελίες της Κυβέρνησης, πρόσθεσε. 

Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις μας, όμως, τρέχουν αφού οι λογαριασμοί και οι φορολογίες δεν έχουν σταματήσει να μας έρχονται και να πρέπει να τους πληρώσουμε, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο μισός πληθυσμός της Κύπρου, είπε, έλαβε 13ο μισθό κατά την περίοδο των εορτών και οι υπάλληλοι μας ζουν για περίπου ένα χρόνο με το 60% του μισθού τους. Διευκρίνισε ότι, το ειδικό επίδομα Νοεμβρίου καταβλήθηκε 1-2 μέρες πριν τα Χριστούγεννα και του Δεκεμβρίου ακόμη δεν έχει καταβληθεί, γεγονός απαράδεκτο και καταδικαστέο.

Το αρμόδιο υπουργείο, σημείωσε ο κ. Καλλής, επικαλείται τον προϋπολογισμό που ακόμη δεν έχει περάσει, τόσο για τα επιδόματα όσο και για την οικονομική στήριξη των επιχειρήσεων που έχουν επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τα μέτρα αλλά εμείς τους καλούμε να βρουν λύση εδώ και τώρα.

Δεν αντέχουμε άλλο, έχουμε καταστραφεί, βρισκόμαστε σε απόγνωση, βροντοφώναξε καταλήγοντας ο κ. Καλλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: