Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Κατέρρευσε μπαλκόνι πάνω στην πέργολα εστιατορίου στην Κάτω Πάφο

Παραλίγο τραγωδία το μεσημέρι του Σαββάτου  στην Κάτω Πάφο. Κατέρρευσε μπαλκόνι κτηρίου πάνω σε πέργολα εστιατορίου, που βρίσκεται στο ισόγειο,  με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα. Επικράτησε πανικός στην περιοχή. Πυροσβεστική και ασθενοφόρα έσπευσαν στο μέρος.

Τρία πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, έπειτα από το δεύτερο περιστατικό κατάρρευσης μπαλκονιού, που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην καρδιά της Κάτω Πάφου, στην περιοχή των δημοτικών μπάνιων. 

Είναι το δεύτερο περιστατικό μόλις μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο προκαλώντας τεράστια ανησυχία, καθώς δεν είναι καθόλου απίθανο να σημειωθούν περισσότερα και μάλιστα και σε άλλες επαρχίες.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, γύρω στις 13:00 τo μπαλκόνι και τα χαλάσματα του έπεσαν πάνω σε πέργολα εστιατορίου που στεγάζεται στο ισόγειο του κτηρίου

Από την κατάρρευση του μπαλκονιού τραυματίστηκαν τρεις θαμώνες, οι οποίες βρίσκονταν στο εστιατόριο, με την κατάσταση της υγείας τους να είναι εκτός κινδύνου.  

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και της Πυροσβεστικής, αποκλείοντας μάλιστα το ενδεχόμενο ύπαρξης τραυματιών κάτω από τα χαλάσματα. 

Ακολούθως μέλη της Δύναμης διενήργησαν εξετάσεις, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθούν τα αίτια του δεύτερου περιστατικού κατάρρευσης μπαλκονιού


https://www.reporter.com.cy/police/article/977493/dyo-katarrefseis-balkonion-kai-exi-travmaties-se-ena-24oro-psachnoyn-ta-aitia






Δεν υπάρχουν σχόλια: