Ο υπαρχηγός του αστυνομικού τμήματος δήλωσε ότι οι αποφάσεις πρέπει να αφεθούν στα χέρια του εισαγγελέα.
Οι γονείς του 12χρονου μαθητή που φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεσης σε γυμνάσιο της Νεβάδα αναμένεται να έρθουν αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες, σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι το ανήλικο αγόρι πήρε το ημιαυτόματο όπλο από το σπίτι του, αναφέρει το ξένο δίκτυο abc.
Ο υπαρχηγός του αστυνομικού τμήματος δήλωσε ότι οι αποφάσεις πρέπει να αφεθούν στα χέρια του εισαγγελέα.
Ο Τομ Μίλερ, σχολίασε ότι οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο 12χρονος πήρε το Ruger 9 χιλιοστών ημι-αυτόματο όπλο από το σπίτι του, κάτι που επιβεβαίωσαν νωρίτερα και οι αρχές. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)
Ο 12χρονος πυροβόλησε θανάσιμα έναν από τους δασκάλους του Γυμνασίου Σπάρκς όταν αυτός προσπάθησε να τον πείσει να αφήσει το όπλο, αφού είχε ήδη τραυματίσει δύο ακόμη μαθητές.
Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας, όταν όλοι οι μαθητές είχαν συγκεντρωθεί στο σχολείο προκειμένου να ξεκινήσει η πρώτη ώρα των μαθημάτων.
http://www.tsantiri.gr/kosmos/nebada_antimetopoi_me_barutates_katigories_oi_goneis_tou_12chronou_makelari/#sthash.g39w7hrD.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου