Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Νεαρός από την Λεμεσό καταζητείται για την κλοπή 30 ευρώ από περίπτερο. Χτύπησε τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη

Νεαρός 20 ετών από τη Λεμεσό καταζητείται από την αστυνομία σε σχέση με τη χθεσινή ληστεία 70χρονου ιδιοκτήτη περιπτέρου.  Εναντίον του 20χρονου εξασφαλίστηκε μαρτυρία που τον εμπλέκει στη σοβαρή αυτή υπόθεση.  Η αστυνομία έχει εκδόσει ένταλμα σύλληψης και αναζητεί το εν λόγω πρόσωπο.




Με λεία μόλις 30 ευρώ, άγνωστοι λήστεψαν το πρωί περίπτερο στη Λεμεσό, αφού πρώτα κτύπησαν και ακινητοποίησαν τον 70χρονο ιδιοκτήτη του.
Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 7 το πρωί όταν δυο κουκουλοφόροι εισήλθαν στο περίπτερο του 70χρονου και αφού του έριξαν σπρέι στα μάτια και τον κτύπησαν στο κεφάλι, τον έδεσαν με κολλητική ταινία.

Οι δράστες πήραν τα 30 ευρώ και μερικά κέρματα που βρίσκονταν στο ταμείο και εξαφανίστηκαν, ενώ ο ηλικιωμένος κατάφερε να απελευθερωθεί και να καλέσει σε βοήθεια περαστικούς, οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία και ασθενοφόρο, που μετέφερε το θύμα στο Νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι Πρώτες Βοήθειες.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την αστυνομία και από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι οι δράστες, που πιστεύεται ότι είναι Ε/κ, είχαν διαρρήξει νωρίτερα την οικία του 70χρονου που εφάπτεται του περιπτέρου, από όπου έκλεψαν ένα κυνηγετικό όπλο.

"Η αστυνομία έχει καλέσει κάποια άτομα στο ΤΑΕ Λεμεσού, τα οποία ανακρίνονται σε σχέση με την υπόθεση αυτή και ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα ως προς την εξιχνίαση της", συμπλήρωσε ο κ. Σωτηριάδης.


http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=8109&catid=9#sthash.5cp4qGh0.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: