Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Πανίκος Κουρίδης. Υποψήφιος Εκτελεστικό Γραφείο και Κεντρική Επιτροπή ΔΗΚΟ




Βιογραφικό: Γεννήθηκα στην Χλώρακα την 06.08.1958. Είμαι απόφοιτος του Α΄ Λυκείου Αρχ. Μακαρίου στην Πάφο. Έχω δύο παιδιά  την Λουϊζα και τον Ιούλιο και είμαι παντρεμένος με την Μελίτα Νικολάου, του γένους Σταύρου Νικολάου από την Πάφο.



Έχω σπουδάσει στην Γερμανία Νομικά και έχω αποπερατώσει την διδακτορική μου διατριβή σε θέματα Συνταγματικού Δικαίου επίσης σε γερμανικό πανεπιστήμιο.

Από το 1991 ασκώ το δικηγορικό επάγγελμα στην Πάφο και έχω την δικηγορική  εταιρεία P. KOURIDES & CO LLC.

Διετέλεσα Πρόεδρος Επαρχιακής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος στην Πάφο και ήμουν υποψήφιος Βουλευτής του ΔΗΚΟ στην Εκλογική αναμέτρηση του 2001.

Σήμερα είμαι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ και Διοικητικός Σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο των Κυπριακών Αερογραμμών. 


Μήνυμα
 Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές,

Δράττομαι της ευκαιρίας για να σας ενημερώσω  ότι στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές του κόμματος μας την 09ην Φεβρουαρίου 2014 θα είμαι υποψήφιος για μια θέση στο Εκτελεστικό Γραφείο και στην Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος αντίστοιχα.

Οι καιροί που περνάμε είναι δύσκολοι, τόσο στο Εθνικό μας θέμα, όσο επίσης σε άλλα πολλά εσωτερικά προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας και είμαι της άποψης ότι σήμερα χρειάζονται άνθρωποι, οι οποίοι έχουν όρεξη για δουλειά και προσφορά.

Πιστεύω ότι διαθέτω την εμπειρία, αλλά και την επιστημονική κατάρτιση και  γνώση και έχω την όρεξη και την διάθεση να προσφέρω ανιδιοτελώς και έντιμα τις υπηρεσίες μου.

Ζητώ την στήριξη και την βοήθεια σας  για την επανεκλογή μου στην Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος καθώς επίσης για την εκλογή μου στο Εκτελεστικό Γραφείο και υπόσχομαι να κάνω ότι είναι δυνατό και εφικτό για το καλό του Τόπου μας  και του Κόμματος μας .


Με συναγωνιστικούς χαιρετισμούς
Δρ Πανίκος Κουρίδης
Δικηγόρος/ Μέλος ΚΕ του ΔΗΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: