Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Επιχείρηση της αστυνομίας σε πρακτορείο στοιχημάτων στην Λευκωσία

Επιχείρηση σε καζίνο έκαναν χθες βράδυ μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Λευκωσίας, σε πρακτορείο στοιχημάτων που βρίσκεται στην επαρχία Λευκωσίας.
Κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας, εντός του υποστατικού εντοπίστηκαν έξι πρόσωπα να κάθονται γύρω από ένα στρογγυλό τραπέζι και να επιδίδονταν σε κυβεία (ποκεριζέ).


Ως τεκμήρια κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των €195 και 106 τραπουλόχαρτα, ενώ τα πιο πάνω πρόσωπα, οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς.
Επίσης, σε έλεγχο που έγινε σε όλους τους υπολογιστές που υπήρχαν στο εν λόγω πρακτορείο, εντοπίστηκαν διαδικτυακά στοιχήματα, καθώς επίσης και η αποδοχή συλλογικών στοιχημάτων χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή.

Κατασχέθηκαν τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ως επίσης και τρεις θερμικοί εκτυπωτές κουπονιών, κουπόνια συγκεκριμένου παιχνιδιού, μια τηλεόραση και το χρηματικό ποσό των €410.
Ο υπεύθυνος του υποστατικού συνελήφθη γιατί επέτρεψε τη διεξαγωγή κυβείας, καθώς επίσης και για παροχή υπηρεσιών στοιχήματος χωρίς άδεια και παροχή υπηρεσιών στοιχήματος μέσω διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: