Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ο ΣΙΚΑΠ ζητεί παράταση στην αποπληρωμή των δημοτικών φόρων για τα κέντρα αναψυχής


Ο σύνδεσμος ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής Πάφου - ΣΙΚΑΠ-  με επιστολή του προς τον δήμαρχο της πόλης Σάββα Βέργα, ζητεί δύο μήνες παράταση στην αποπληρωμή των δημοτικών φόρων για τα κέντρα αναψυχής της Πάφου.
Η επιστολή έχει ως εξής... 



Προς Δήμαρχο Πάφου Σάββα Βέργα

Θέμα. Παράταση αποπληρωμής Δημοτικών φόρων στα Κέντρα Αναψυχής


Έντιμε κύριε δήμαρχε,
                                    δια της παρούσης σας καλούμε ως Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ - να δώσετε παράταση δύο μηνών στην αποπληρωμή των δημοτικών φόρων, που καλούνται να πληρώσουν τα κέντρα αναψυχής μέχρι τις 15 Απριλίου 2014.

Η τουριστική κίνηση ακόμη δεν έχει ξεκινήσει στην Πάφο, με αποτέλεσμα πολλά κέντρα να είναι κλειστά και τα περισσότερα να αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, μιας και ο κύκλος εργασιών τους είναι αισθητά μειωμένος.

Η χειμερινή περίοδος, που μας πέρασε για τα κέντρα της Πάφου δεν ήταν καθόλου καλή και δικαίως χαρακτηρίζεται ως η χειρότερη των τελευταίων ετών. Από την μια η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση και από την άλλη η πτώση του χειμερινού τουρισμού, έφεραν φέτος δυσάρεστα αποτελέσματα στα κέντρα αναψυχής της Πάφου.

Αναμένουμε κύριε Δήμαρχε να δείτε θετικά το αίτημά μας και να δώσετε ως Δημοτική Αρχή, δύο μήνες παράταση στην αποπληρωμή των δημοτικών φόρων για τους ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής Πάφου.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για όποιες διευκρινίσεις.

Με εκτίμηση

Νεόφυτος Θρασυβούλου
Πρόεδρος ΣΙΚΑΠ 


Κοινοποίηση
Επαρχιακός Γραμματέας ΔΗΣΥ
Επαρχιακός Γραμματέας ΑΚΕΛ
Επαρχιακός Γραμματέας ΔΗΚΟ

Επαρχιακός Γραμματέας ΕΔΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: