Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

25χρονη βρέθηκε αναίσθητη στο δρόμο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας 25χρονη που εντοπίστηκε χθες βράδυ αναίσθητη σε δρόμο σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας. Για την υπόθεση συνελήφθη ένα άτομο ηλικίας 31 χρόνων.


Όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η 25χρονη εντοπίστηκε λίγο πριν τις δέκα χθες βράδυ, αναίσθητη και τραυματισμένη στο κεφάλι και στο σώμα, σε απότομο κατηφορικό δρόμο, ο οποίος βρίσκεται εντός του χώρου εργασίας και διαμονής της, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.
Η 25χρονη υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και ακολούθως τοποθετήθηκε στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Η κατάσταση της υγείας της περιγράφεται ως κρίσιμη.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, από τις μέχρι στιγμής ιατροδικαστικές εξετάσεις, το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε σχέση με την υπόθεση και για διευκόλυνση των ανακρίσεων, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 31 ετών.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κλήρου και το ΤΑΕ Λευκωσίας.

αληθεια Online

Δεν υπάρχουν σχόλια: