Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Εξαιρετική επιτυχία, σημείωσαν τα εγκαίνια αναβατορίου Χειμερινών Κολυμβητών


"Κάναμε ένα μεγάλο όνειρο πραγματικότητα...!", τόνισε ο πρόεδρος Ματθαίος Ιεροκηπιώτης
Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο στα Δημοτικά Μπάνια, τα εγκαίνια του αναβατορίου των χειμερινών κολυμβητών, για τα άτομα με κινητικά προβλήματα.
Τα εγκαίνια ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών  και Έργων Μάριου Δημητριάδη και του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαιδωνος. Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Κωστάκης Κωνσταντίνου και Αντώνης Αντωνίου, ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης , εκπρόσωποι του ΚΟΤ, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Σιμιλλίδης, Πίτσα Παπαδοπούλου, Κώστας Ριαλάς, Χρύσανθος Σαββίδης, Φυλακτής Κωνσταντινίδης,Εύρος Λοιζίδης, Βάσος Δημητρίου και Λάζαρος Ομήρου, ο επιθεωρητής παραλιών Πάμπος Χαραλάμπους και πλήθος κολυμβητών.

 Ο πρόεδρος των Χειμερινών κολυμβητών Ματθαίος Ιεροκηπιώτης εξέφρασε την μεγάλη περηφάνεια που νιώθουν άπαντες στο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου, καθώς ένα μεγάλο όνειρο έγινε πραγματικότητα. Πλέον και τα άτομα με κινητικά προβλήματα θα μπορούν να απολαμβάνουν τη μαγεία της υπέροχης Παφίτικης θάλασσας τόνισε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης. Ο πρόεδρος των κολυμβητών ευχαρίστησε θερμά όσους βοήθησαν στην υλοποίηση του αναβατορίου, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία, στο Δήμο Πάφου, την επιτροπή παραλιών και στον πρόεδρο της Νίκο Σιμιλλίδη και στον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, για την έμπρακτη στήριξή του.

               Από την πλευρά του ο Υπουργός Μεταφορών, Συγκοινωνιών και έργων Μάριος Δημητριάδης. συγχάρηκε θερμά τους οργανωμένους κολυμβητές, για την εξαιρετική πρωτοβουλία τους και ευχήθηκε το παράδειγμα των κολυμβητών να ακολουθήσουν και άλλα οργανωμένα σύνολα. Η κυβέρνηση μας και εγώ προσωπικά θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με θέρμη ανθρώπους, που προσφέρουν , κατέληξε ο Μάριος Δημητριάδης. 

Ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος έδωσε με τη σειρά του συγχαρητήρια στους κολυμβητές, για την εξαίρετη πράξη τους και υποσχέθηκε ότι ο Δήμος, θα συνεχίσει  να είναι αρωγός και να βοηθά τους κολυμβητές. Στην εκδήλωση των εγκαινίων του αναβατορίου, ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα και ερμήνευσαν τραγούδια της θάλασσας, η νεαρή ερμηνεύτρια Καρλίνα Ιεροκηπιώτη και ο Στέφανος Μανώλης, ενώ στο πιάνο ήταν ο μουσικός Χρυσόστομος Οικονόμος. Εξαιρετική ήταν  η παρουσίαση από την εκπαιδευτικό Μαίρη Χατζησοφοκλέους και η ηχητική κάλυψη του Γιώργου Χαραλάμπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: