Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Έντονα καιρικά φαινόμενα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού και Λάρνακας

Με ανακοίνωσή της η αστυνομία προειδοποιεί για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στο αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού και Λευκωσίας – Λάρνακας.

Λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στις περιοχές Κόρνου, Μοσφιλωτής, Πυργών και Πέρα Χωριού, έχουν προκύψει διάφορα προβλήματα κυρίως στο οδικό δίκτυο. Λόγω συσσώρευσης νερού στο οδόστρωμα, ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τον Κόρνο και ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λάρνακας, παρά τα Λύμπια έχουν καταστεί επικίνδυνοι. Στην πριοχή των Λυμπιών, στον αυτοκινητόδρομο έχει σημειωθεί και κατολίσθηση όγκων χώματος και πετρών, στο οδόστρωμα.
Νεότερη ενημέρωση, αναφέρει ότι ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λάρνακας, από την περιοχή Κόσιης προς Λάρνακα, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση. Μέλη της Αστυνομίας, μεταβαίνουν στην περιοχή για να επιληφθούν της κατάστασης.
Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε όλους τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματός τους αναμμένα.

Σφοδρή βροχόπτωση στις περιοχές Δάλι, Λύμπια , Αλάμπρα , Κόρνο Πυργά, Σια και Μοσφιλωτή προκάλεσε προβλήματα στους κατοίκους.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρεται σε έκτακτο δελτίο Τύπου, δέχτηκε μέχρι στιγμής 12 κλήσεις για βοήθεια και έχουν ανταποκριθεί  6 συνεργεία για βοήθεια , 4 από την Λευκωσία και 2 από την ΕΜΑΚ . Κλήθηκε επίσης προσωπικό εκτός Υπηρεσίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: