Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Λευκωσία. Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο

Εισέβαλαν σε περίπτερο με καλυμμένα τα πρόσωπα χτύπησαν τον υπάλληλο, άρπαξαν τις εισπράξεις και τράπηκαν σε φυγή – Ο ένας εκ των τριών πρόταξε τσεκούρι .


Τρεις άγνωστοι έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους, μπούκαραν τα ξημερώματα σε περίπτερο στη Λευκωσία και αφού αιφνιδίασαν και χτύπησαν τον υπάλληλο, άρπαξαν τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο κι έγιναν καπνός.
Σύμφωνα με την καταγγελία του 20χρονου υπάλληλου, ο ένας εξ αυτών, πρόταξε τσεκούρι, ενώ οι άλλοι δύο κατευθύνθηκαν προς το ταμείο. Αφού τον έσπρωξαν, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του, όπως ανέφερε ο ίδιος.  Ακολούθως άρπαξαν από το ταμείο, τα χρήματα που υπήρχαν σε αυτό και τράπηκαν σε φυγή.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.


Ανακοίνωση

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 20χρονο, υπάλληλο περιπτέρου, στη Λευκωσία, ότι γύρω στις 4π.μ. σήμερα, ενώ εργαζόταν, εισήλθαν στο περίπτερο τρία πρόσωπα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, με κουκούλες.
Ο ένας εξ αυτών, προέταξε τσεκούρι, ενώ οι άλλοι δύο κατευθύνθηκαν προς το ταμείο. Αφού έσπρωξαν τον παραπονούμενο, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του. Ακολούθως άρπαξαν από το ταμείο, τα χρήματα που υπήρχαν σε αυτό και τράπηκαν σε φυγή.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: