Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Μουσικοχορευτική εκδήλωση ανταλλαγής γεύσεων στην Πόλη Χρυσοχούς

Ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό πρόγραμμα διοργανώνει ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση το πρόγραμμα αποτελεί μια μουσικοχορευτική εκδήλωση ανταλλαγής γεύσεων που θα πραγματοποιηθεί  στο πάρκο του Αγίου Ανδρονίκου  έναντι του Δημαρχείου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος  «Μαζί – Ανοικτή Κοινωνία» Πρόγραμμα Ένταξης Τρίτων Χωρών από Τοπικές Αρχές και το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ένταξης και την Κυπριακή Δημοκρατία.
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ  άλλων προστίθεται στην ανακοίνωση, Κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς από το μουσικό συγκρότημα της Πόλης Χρυσοχούς , Γεωργιανούς, Ποντιακούς χορούς  και χορούς από την Σρι –Λάνκα κυπριακή μουσική από το μουσικό σχήμα « οι Νότες».
Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής θα υπάρχει δυνατότητα γευσιγνωσίας κυπριακής και διεθνούς κουζίνας .
Σημειώνεται ότι η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτας Αιμιλιανίδου.



κυπε