Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Δείτε τι κατασχέθηκαν από το σωματείο του Απόλλωνα


Συνολικά 66 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι οποίοι πιστεύεται ότι μετατρέπονταν παράνομα σε μηχανές τυχερού παιχνιδιού, κατάσχεσε χθες η Αστυνομία, από υποστατικό στη Λεμεσό.


Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου και μετά την εξασφάλιση δικαστικού εντάλματος έρευνας σε υποστατικό στη Λεμεσό, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού μετέβησαν γύρω στις 10μ.μ. χθες, στο υποστατικό για διεξαγωγή σχετικής έρευνας. Στην προσπάθειά τους να εισέλθουν στο υποστατικό, δεν τους επιτράπηκε η είσοδος, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να παραβιάσουν την είσοδο και να εισέλθουν.

Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο υποστατικό, εντοπίστηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές να βρίσκονται σε λειτουργία, ενώ δεν εντοπίστηκαν οποιοιδήποτε θαμώνες. Ωστόσο, στη συνέχεια εντοπίστηκαν στην εξωτερική πλευρά του υποστατικού 29 πρόσωπα, τα οποία ανακρινόμενα φέρονται να παραδέχθηκαν ότι έπαιζαν τυχερά παιχνίδια στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Από το υποστατικό κατασχέθηκαν συνολικά 66 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, το χρηματικό ποσό των €4,950 και ένας δίσκος καταγραφής δεδομένων.
Ο υπεύθυνος του υποστατικού, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.