Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Μεγάλη η προσφορά του Ομίλου ΚΟΡΑΝΤΙΝΑ στην Πάφο

 

Η Πολιτεία δια του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας αναγνώρισε  την τεράστια συνεισφορά του αναπτυξιακού ομίλου ΚΟΡΑΝΤΙΝΑ στην προσπάθεια της Πάφου να δημιουργήσει ένα τρίτο πυλώνα ανάπτυξης. Αυτόν της έρευνας και της καινοτομίας, πέραν του Τουρισμού και των κατασκευών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης των εγκαινίων του  Pafos Innovation Institute , από τον πρόεδρο Αναστασιάδη, απονεμήθηκε σε εκπρόσωπο της εταιρείας  τιμητική πλακέτα. Η γενναιόδωρη χορηγία της εταιρείας , κοντά στα δυο εκατομμύρια ευρώ, που δόθηκε ως  αντισταθμιστικά μέτρα για αναπτύξεις της ΚΟΡΑΝΤΙΝΑ  στα δημοτικά όρια, επέτρεψε στην τοπική αρχή να δημιουργήσει το μεγαλεπήβολο αυτό έργο, τις σύγχρονες  εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης τελώντας τα εγκαίνια του Pafos Innovation Institute εξέφρασε την ευαρέσκεια του για την πορεία που φαίνεται να ακολουθεί η Πάφος το τελευταίο διάστημα. Το Ακαδημαϊκό αυτό Ίδρυμα αποτελεί προϊόν της συνεργασίας του Δήμου Πάφου με το γνωστό Πανεπιστήμιο IDC Herzliya (Reichman University) του Ισραήλ και έχει στόχο την ανάπτυξη της Καινοτομίας και της Έρευνας στην ευρύτερη περιοχή.



https://pafoslive.com.cy/%ce%b7-%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bd%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%ac%cf%86%ce%bf/

Δεν υπάρχουν σχόλια: