Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Διάσωση Λουομένου από τους Ναυαγοσώστες στη Λεμεσό

Την Πέμπτη 29/09/2022 και πιο συγκεκριμένα στη  ακτή ολύμπιων   στην Λεμεσό  στο ναυαγοσωστικό Πύργο Λεμ 12 γύρω στης 11πμ.   ο S. L. ηλικίας 77 ετών από την Ουκρανία βρισκόταν στους βραχίονες. Ζήτησε  βοήθεια, έχοντας έντονο  πόνο στο στήθος  και συμπτώματα εμφράγματος.

Άμεση μεταφορά από τους ναυαγοσώστες του λεμ12 στην ξηρά ( στο σημείο ειδοποιήθηκε και το jetski  του λεμ15 όπου βοήθησε με την πλατφόρμα που διαθέτει για την μεταφορά του λουόμενου ).

Ο 77χρονος είχε έντονο πόνο στο στήθος, δυσκολία στην αναπνοή   και δεν μπορούσε να μιλήσει.  Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες  και παροχή οξυγόνου  από τους ναυαγοσώστες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.


Σε άλλο επεισόδιο στην παραλία lady’s mile σκάφος αναψυχής ειδοποίησε τους ναυαγοσώστες όπου γυναίκα 40 Ετών κινδύνευσε όταν έκανε βουτιά για να κολυμπήσει από το σκάφος. Λόγο των ισχυρών ανέμων δεν μπορούσε να επιστρέψει στο σκάφος με αποτέλεσμα να εξαντληθεί και να πανικοβληθεί. Οι ναυαγοσώστες διέσωσαν την γυναίκα με χρήση jet ski όπου στην συνέχεια της έδωσαν της πρώτες βοήθειες και τις χορήγησαν οξυγόνο.


Δελτίο τύπου ναυαγοσωστικής




Συγχαρητήρια παιδιά από το ΦΙΛΟΞΕΝΟ για υπέροχη δουλειά που κάνετε στη Λεμεσό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: