Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Στην Κύπρο έρχονται εκλογές. Ευελπιστούμε να γίνει μια αλλαγή. Επικίνδυνη η πορεία της Κύπρου λόγω σήψης και διαφθοράς». ΒΙΝΤΕΟ

 

Καλεσμένος  του Νίκου Μουτσινά και της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι»  ήταν την Πεμπτη  6/10 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού με τίτλο «Εσύ είσαι πάνω απ΄ όλα».

 



Ο παρουσιαστής δεν έχασε την ευκαιρία να τον ρωτήσει μεταξύ άλλων στους λόγους που έχει αποφασίσει το τελευταίο διάστημα να γίνει πιο εξωστρεφής στα social media.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης τον οποίο συνδέει μια φιλία χρόνων με τον παρουσιαστή, δήλωσε ότι «ωριμάζοντας και μεγαλώνοντας και έχοντας περάσει πράματα και θάματα που δεν περίμενε κανείς να τα περάσει στο διάστημα αυτό της ζωής του, αναθεώρησε με κάποιο τρόπο τις καταστάσεις.

 

 


Ο Μιχάλης  Χατζηγιάννης δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στις Προεδρικές εκλογές της Κύπρου και να ζητήσει αλλαγή στη διακυβέρνηση της πατρίδας του και πρόεδρο που να μπορεί και να έχει την αποφασιστικότητα να αποκαταστήσει τις χιλιάδες οικογένειες που καταστράφηκαν οικονομικά από το κούρεμα του 2013.

Ως μέλος των συνδέσμων ΣΥΚΑΛΑ και ΣΥΚΑΤΑ ξεκαθάρισε πως οι δεκάδες χιλιάδες μέλη των οικογενειών που επλήγησαν οικονομικά από το κούρεμα θα στηρίξουν στις προεδρικές εκλογές τον υποψήφιο που θα δεσμευτεί γραπτώς απέναντι τους για αποκατάσταση της αδικίας.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: