Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Πήρε τον μπαλτά, μπήκε στην τράπεζα και ζήτησε τα λεφτά του. ΦΩΤΟ


Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε σε τράπεζα της Μόρφου. 
10.000 τουρκικές λίρες, (ή 4.000 ευρώ αν προτιμάτε) προσπαθεί να εισπράξει εδώ και μέρες ο 60χρονος Tuner Selden, όμως όπως ισχυρίζεται, η τράπεζα προβάλλει συεχώς κάποια δικαιολογία για να καθυστερήσει την συναλλαγή. Μάλιστα, για άγνωστο λόγο δεν του έχει δοθεί ούτε το παραμικρό ποσόν από τα χρήματα που όπως δήλωσε δικαιούται να ειπράξει από απολύτως νόμιμες επιταγές πελατών του. 


Αποτέλεσμα; Αρπαξε έναν μπαλτά και εισέβαλε σε κατάσταση ''εκτάκτου ανάγκης'' στην τράπεζα, ενώ απείλησε τους υπαλλήλους ότι αν δεν του δώσουν τα λεφτά, δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο.  
Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την στιγμή που ο άνδρας εισέβαλε με μπαλτά στο τραπεζικό ίδρυμα και η σχετική φωτογραφία δημοσιεύεται στην εφημερίδα Kibris, η οποία μάλιστα κάνει λόγο για αλλαγή της νομοθεσίας σχετικά με την εξαργύρωση επιταγών, εξ'ού και ο θυμός του πελάτη.
Οι υπάλληλοι ειδοποίησαν την «αστυνομία», οι άνδρες της οποίας, όταν κατέφθασαν, βρέθηκαν μπροστά σε έναν άνθρωπο, ο οποίος όπως είπαν, είχε υποστεί νευρικό κλονισμό, αδυνατούσε να συνεννοηθεί, ενώ πάνω στα νεύρα του, κατέστρεψε ολοσχερώς ακόμη και τον εκτυπωτή. Ο Selden μεταφέρθηκε σε κλινική όπου και νοσηλεύεται.  
Όσο για τα λεφτά, δεν τα πήρε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: