Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Και ο Σαρίκας σήμερα στο δικαστήριο για το σκάνδαλο του ΣΑΠΑ

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου έχει οριστεί για σήμερα η υπόθεση για το σκάνδαλο ΣΑΠΑ με νέο κατηγορητήριο στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του βουλευτή της ΕΔΕΚ και πρώην Δημάρχου Πάφου, Φειδία Σαρίκα.
Ως γνωστό την περασμένη εβδομάδα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο για το σκάνδαλο ΣΑΠΑ έκανε δεκτό το αίτημα του Γενικού Εισαγγελέα για αναστολή της ποινικής δίωξης των τεσσάρων κατηγορουμένων, ώστε στο τελικό κατηγορητήριο να περιληφθεί και το όνομα του Φειδία Σαρίκα.

Ο Σαρίκας κατηγορείται για επτά αδικήματα: Διαφθοράς, χρηματισμού, νομιμοποίηση εσόδων για παράνομες συναλλαγές, κατάχρησης εξουσίας, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος.

Σαρίκας: Θα λάμψει η αλήθεια
Με ανακοίνωση που εξέδωσε πρόσφατα ο Φειδίας Σαρίκας ανέφερε ότι η σε βάρος του σκευωρία με βάση υποβολιμαία ψεύδη και συκοφαντίες, ολοκληρώνεται με τη διατύπωση κατηγοριών και παραπομπής του σε δίκη.

Ωστόσο ο ίδιος εκφράζει εμπιστοσύνη προς τη δικαιοσύνη και τους φορείς της. Εκφράζει παράλληλα τη βεβαιότητα ότι η αλήθεια θα λάμψει, οι πλεκτάνες θα αποκαλυφθούν, οι συκοφαντίες θα καταρρεύσουν και οι θρασύδειλοι και αδίστακτοι σκευωροί, κατά την έκφρασή του, θα παραμείνουν ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι.





Δεν υπάρχουν σχόλια: