Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Η Medochemie στηρίζει τα όνειρα και τις ευχές των παιδιών με καρκίνο


Στην εκπλήρωση των ονείρων και των ευχών των παιδιών με καρκίνο και συναφείς παθήσεις, συμβάλλει η εταιρεία Medochemie, η οποία στήριξε και φέτος το Τουρνουά Μίνι Ποδοσφαίρου (Futsal), που διοργάνωσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο μια Ευχή», την Κυριακή 26 Απριλίου2015, στο NuevoCampo.


Παράλληλα με τη στήριξη της και τη συμπαράσταση της στον αγώνα ανθρωπιάς, η εταιρεία έστειλε το αισιόδοξο μήνυμα ότι όλοι μπορούμε να σταθούμε δίπλα στα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο και τη λευχαιμία και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, προσφέροντας τους βοήθεια.

Η Medochemie ευχήθηκε στα παιδιά να βγουν νικητές στη δύσκολη μάχη που δίνουν και δεσμεύτηκε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό του Παγκύπριου Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή», με στόχο τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για όλα τα παιδιά.

Πέραν της χορηγίας που παραχώρησε στο Σύνδεσμο, η εταιρεία Medochemieπρόσφερε προϊόντα της στους αθλητές των ομάδων που συμμετείχαν στους αγώνες.

*Στη φωτογραφία ο Κυριάκος Καπνέτης εκ μέρους της Medochemieπαραδίδει την επιταγή στον πρόεδρο του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή» Γιώργο Πενηνταέξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: