Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Fashion Night Olympic Games Paris. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στις 9 Αυγούστου 2024 στο Le Salon De Miroirs στο Παρίσι το Fashion Night Olympic Games Paris.   Συνδιοργανωτής ήταν και η  Prestige show production από Κύπρο.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Ο Παφίτης μουσικοσυνθέτης Ανδρέας Α. Αρτέμης ενθουσίασε τους Ελύμνιους στην Εύβοια

Ένα γεμάτο «Θάλασσα» καλοκαίρι είχε ο γνωστός Παφίτης μουσικοσυνθέτης Ανδρέας Αρτέμης αφού στη Λίμνη της Εύβοιας έδωσε μια μεγάλη παράσταση με αφορμή τα εκατό χρόνια από τη γέννηση της Λιμνιώτισσας ποιήτριας Μαρίας Αγγελάκη.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Τελέστηκε το Ετήσιο Μνημόσυνο των Δημάρχων και των Ευεργετών από τον Δ. Πάφου

Τελέστηκε σήμερα το ετήσιο Μνημόσυνο Δημάρχων και Ευεργετών του Δήμου Πάφου στο Παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, στη παρουσία του Δημάρχου Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος και του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Πάφου κ. Χαράλαμπου Πιττοκοπίτη.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Εντοπίστηκε η 33χρονη στην Πάφο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, μετά από πληροφορία που λήφθηκε από πολίτη, γυναίκα ηλικίας 33 ετών, η οποία είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο, αφού απουσίαζε από την κατοικία της στην Πάφο, από την Τρίτη, 27 Αυγούστου, 2024.

Απουσιάζει από το σπίτι της στην Πάφο

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Χριστιάνας Παναγιώτου, 33 ετών, από την Πάφο, η οποία  απουσιάζει από τις 27 Αυγούστου 2024, από την οικία της στην Πάφο.

Χειροπέδες σε 56χρονη Βρετανίδα στην Πάφο για απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

Στη σύλληψη 56χρονης που καταζητείτο από τη Βρετανία για υπόθεση απάτης προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΥΠΡΟΥ - ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ 3 ΕΤΗ

Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας ανακοινώνει ότι το Υπουργικό Συμβούλιο σήμερα 23 Αυγούστου 2024, μετά από αξιολόγηση των δεικτών απόδοσης, στη βάση των αριθμών επιβατών που μεταφέρθηκαν από το 2022 μέχρι και σήμερα, αποφάσισε την επέκταση της Σύμβασης για την εκτέλεση της Θαλάσσιας Επιβατικής Σύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, για περαιτέρω 3 έτη (2025, 2026, 2027).

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου και σκοτώθηκε

 

Μια φοιτήτρια νομικής έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ίμπιζα, αφού φέρεται να έπεσε από το μπαλκόνι του έκτου ορόφου του ξενοδοχείου της.

Pafos International Street Festival

 Mε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Υπαίθριο Φεστιβάλ Καλλιτεχνών Δρόμου (Pafos International Street Festival) που η Πάφος θα φιλοξενήσει από την 26η Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και από τις πέντε ηπείρους. Το φεστιβάλ είναι εμπνευσμένο από τα δημοφιλή ευρωπαϊκά υπαίθρια φεστιβάλ δρόμου.

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Πέθανε ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο

 

Η υπεραιωνόβια Ισπανίδα Μαρία Μπράνιας, ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο, πέθανε σήμερα σε ηλικία 117 ετών στο Όλοτ στη βορειοανατολική Ισπανία, ανακοίνωσε η οικογένειά της στον λογαριασμό της στην πλατφόρμα X.

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Απεβίωσε ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

 


ΚΗΔΕΙΑ

Τον πολυαγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, παππού και αδελφό ΘΕΟΔΩΡΟ ΜΙΧΑΗΛ από την Κάτω Πάφο, που απεβίωσε την Κυριακή 18.08.2024 σε ηλικία 80 χρονών, κηδεύουμε την Δευτέρα 19.08.2024 και ώρα 5:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Πάφο και καλούμε όσους τιμούν τη μνήμη του να παραστούν.

Έπεσε στη θάλασσα από πλοίο ανοικτά της Πάφου. Σώθηκε μετά από 5 ώρες

 Ενας άνθρωπος έπεσε στη θάλασσα από εμπορικό πλοίο που έπλεε ανοικτά της Πάφου το βράδυ της Σαββάτου και εντοπίστηκε μετά από 5 ώρες ερευνών και ανασύρθηκε ζωντανό, αναφέρει το ΚΣΕΔ σε ανακοίνωσή του.

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Πυροβόλησε και σκότωσε τη θεία του

 

Τη δολοφονία της θείας του με κυνηγετική καραμπίνα ομολόγησε ο ανιψιός της, που ήταν και ο άνθρωπος που την εντόπισε το πρωί στο σπίτι της στο Περίβλεπτο Ιωαννίνων. 

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Στους 41 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα στην Κύπρο

 Κίτρινη προειδοποίηση για ακραία μέγιστη θερμοκρασία εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας για σήμερα, Τετάρτη.

Η ισχύς της προειδοποίησης είναι από τις 11.00 μέχρι τις 17.00. H μέγιστη θερμοκρασία στο εσωτερικό αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς Κελσίου.

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Dog Adoption Day στα Leonardo Cypria Bay & Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa

Με μεγάλη χαρά, η Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean σε συνεργασία με το PAWS Dog Shelter ανακοινώνει τη διοργάνωση του Dog Adoption Day, με σκοπό την προώθηση της υιοθεσίας αδέσποτων σκύλων και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τα θέματα φροντίδας και προστασίας των ζώων.

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Διακοπές στη Σκόπελο με τα ρεμπέτικα του Ξηντάρη


Απευθείας σύνδεση του ΣΚΑΙ με τη Σκόπελο. Στην εκπομπή newsroom έκαναν παρέμβαση οι γιοι του ρεμπέτη Γιώργου Ξηντάρη, Αντώνης και Θοδωρής από το Κάστρο του νησιού,  όπου βρίσκεται η ταβέρνα "ΑΝΑΤΟΛΗ'.   

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Πρωτοπορεί η ΕΤΑΠ Πάφου. Μελέτη Ψηφιακής Στρατηγικής για την Τουριστική Πάφο

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου καθώς και οι φορείς που την περιβάλλουν  με στόχο την περαιτέρω ανάταση της ψηφιακής παρουσίας του προορισμού στην Κύπρο και στο εξωτερικό εκτελούν αυτή την περίοδο μελέτη για την ψηφιακή στρατηγική ολόκληρης της επαρχίας και σχέδια δράσης για τα έτη  2025-2027.

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Ολιγόλεπτο χώρο στάθμευσης δημιούργησε η Hermes στο αεροδρόμιο Πάφου

 

Νέος χώρος ολιγόλεπτης στάθμευσης για όσους επιθυμούν να αποβιβάσουν επιβάτες, δημιουργήθηκε στο αεροδρόμιο Πάφου, όπως αναφέρει η Hermes Airports σε ανακοίνωσή της.

Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

50 χρόνια κάθειρξη σε προπονητή για 4 βιασμούς ανήλικων αθλητριών

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης στον προπονητή του τάε κβον ντο, ο οποίος κατηγορούνταν για βιασμό τεσσάρων ανήλικων αθλητριών του στην Ηλιούπολη.

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Ο Απόστολος Χρήστου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. ύπτιο

Το ιστορικό ασημένιο μετάλλιο του Απόστολου Χρήστου (πρώτο εντός πισίνας και πρώτο σε αγώνισμα πισίνας από το 1896 όταν οι κολυμβητικοί αγώνες είχαν διεξαχθεί στο Πασαλιμάνι) στα 200μ ύπτιο ήταν η απόλυτη δικαιώση του ιδίου και προσέφερε ατελείωτα χαμόγελα σε όλη την Ελλάδα.

Όλα τα νεότερα του διπλού φονικού

 

Ταυτοποιήθηκε το ένα από τα δύο άτομα που δολοφονήθηκαν και βρέθηκαν απανθρακωμένα, χθες, μέσα σε όχημα στην επαρχία Λεμεσού.