Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Όλα τα νεότερα του διπλού φονικού

 

Ταυτοποιήθηκε το ένα από τα δύο άτομα που δολοφονήθηκαν και βρέθηκαν απανθρακωμένα, χθες, μέσα σε όχημα στην επαρχία Λεμεσού.

Πρόκειται για τον Ανδρέα Κουζουπή, 39 ετών, κάτοικο του χωριού Αρακαπάς, ο οποίος είχε δηλωθεί από συγγενείς του ως ελλείπον πρόσωπο. Η ταυτοποίησή του έγινε στη βάση ανάλυσης γενετικού υλικού.

Όσον αφορά τον δεύτερο απανθρακωμένο άνδρα, εκτιμάται ότι πρόκειται για αλλοδαπό, με τον οποίο ο Κύπριος διατηρούσε φιλικές σχέσεις.

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ανέφερε ότι από τα πρώτα στοιχεία τα κίνητρα φαίνεται να είναι οικονομικά.

Κατά τη νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος των δύο προκλήθηκε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, από κυνηγετικό όπλο.

Εικάζεται ότι οι δράστες εκτέλεσαν τους δύο άνδρες και στη συνέχεια τους έκαψαν μέσα στο όχημα.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο ατόμων, 19 και 23 ετών, τα οποία συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικού εντάλματος και ανακρίνονται.

Διενεργήθηκε έρευνα στις οικίες τους, απ' όπου παραλήφθηκαν ορισμένα τεκμήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο ύποπτοι προέρχονται από το περιβάλλον των δύο θυμάτων, οι οποίοι θεωρούνται κλειδί, αφού ενδεχομένως τα όσα θα αναφέρουν, στην βάση των όσων προκύπτουν από τις εξετάσεις, να ξεκλειδώσουν την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Επιπλέον, οι αρχές αξιολογούν το υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής.

Σημειώνεται ότι οι δύο ύποπτοι θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον δικαστηρίου.


https://www.sigmalive.com/news/local/1243312/diplo-fonikoo-39xronos-andreas-to-ena-thymavlepoun-oikonomika-kinitra


Δεν υπάρχουν σχόλια: