Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Το κολέγιο CDA παρέδωσε 4 χιλιάδες ευρώ στον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης

Τα καθαρά έσοδα εισφορών ύψους 4000 ευρώ από τη φιλανθρωπική εκδήλωση «Time Travellers Runway» που οργάνωσε το Κολέγιο CDA τις 06/06/2024 στη Λευκωσία - με συμμετοχή φοιτητών και καθηγητών - παραδόθηκαν στον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης τις 19/07/24 στο Προεδρικό Μέγαρο. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας και Προέδρου του Φορέα, Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη. Με τη σημαντική συμβολή του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης χιλιάδες νέοι έχουν ίσες ευκαιρίες στη μόρφωση και η εκπαίδευση γίνεται η δύναμή τους για ένα καλύτερο μέλλον.

Παράλληλα το Κολέγιο CDA στηρίζοντας το έργο της Πρώτης Κυρίας ανακοίνωσε στη συνάντηση, την προσφορά ειδικών υποτροφιών ύψους 50% μειωμένα δίδακτρα στο προσωπικό που εργάζεται στην Προεδρία, το Προεδρικό Μέγαρο και την Προεδρική Φρουρά ή σε μέλη των οικογενειών τους, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Την Πρώτη Κυρία εκπροσώπησαν στη συνάντηση η Διευθύντρια του Γραφείου της Μαρία Στατιώτη, η Επικεφαλής Λειτουργός του ΑΦΚΣ Χριστιάνα Ιακώβου και η Γραμματέας του ΑΦΚΣ Ελένη Έκτωρος. Το Κολέγιο CDA εκπροσώπησαν η Διευθύντρια του CDA Λευκωσίας Κατερίνα Κυριακίδου, η Διευθύντρια του CDA Πάφου Καρολίνα Κυπριανού και η Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων του CDA Λευκωσίας Αθηνά Κολιανδρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: