Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Δήμος Σκοπέλου. Φιλοξενία Ιταλού Αντιπροέδρου Travel Bloggers

 

Ο Δήμος Σκοπέλου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλες τις τοπικές και μη επιχειρήσεις και φορείς που συνέβαλαν ενεργά στην επιτυχή φιλοξενία του έγκριτου blogger και   Αντιπρόεδρου της Εθνικής Ένωσης Ιταλών Τουριστικών Bloggers, κ. Alessandro Bertini και της συνεργάτιδάς του κας. Sara Dutto. Η συνεργασία όλων ήταν καθοριστική για την επιτυχημένη προώθηση της Σκοπέλου, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.


Η φιλοξενία του κ. Bertini και της κας. Dutto αποτελεί μέρος ενός στοχευμένου προγράμματος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Σκοπέλου για την ανάδειξη του νησιού ως προορισμού ποιοτικού τουρισμού. Οι τοπικές επιχειρήσεις και φορείς, με διαρκή και ενθουσιώδη στήριξη, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση αυτών των δράσεων, συμβάλλοντας στη δημιουργία θετικών εντυπώσεων και στη διάδοση της μοναδικότητας της Σκοπέλου.

Το ταξιδιωτικό blog www.girovagate.com, το οποίο διατηρεί ο κ. Bertini ξεχωρίζει για την υψηλή αισθητική και το πλούσιο περιεχόμενό του, προωθώντας θεματικές μορφές τουρισμού όπως η γαστρονομία, η ιστορία, οι παραδόσεις και οι εναλλακτικές δραστηριότητες. Με εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες ακολούθους στα social media, η προβολή της Σκοπέλου μέσα από το blog αυτό αποτελεί πολύτιμη ευκαιρία για την ανάδειξη του νησιού μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να δώσουμε στους:

- Seajet
- Ενωση Ξενοδόχων Σκοπέλου
- Σύλλογος Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Σκοπέλου
- Ξενοδοχείο Αμαλία
- Εστιατόριο Τα Κύμματα
- Apanemo Beach Bar & Restaurant
- Μεζεδοπωλείο Ανατολη
- Paraiso Beach Bar
- Εστιατόριο Όασις
- Παραδοσιακό Καφενείο Ρούγα
- Cafe Restaubar Καράβια
- Dolphin of Skopelos
- Magic Cars
- Εργαστήριο Μικροναυπηγικής Μπουνταλά
-  Rodios Poterry

Η συνεχής και οργανωμένη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και φορέων είναι αναγκαία για την επιτυχία των πρωτοβουλιών μας. Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετέχουν ενεργά στις προσπάθειες μας και ευελπιστούμε σε ακόμα περισσότερες συνεργασίες που θα προβάλουν τη Σκόπελο ως έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Παπαδαυίδ  
Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τουρισμού, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων  
Δήμος Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: