Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Τις καταδίκασαν σε δημόσιο βιασμό. Δείτε γιατί!!!



Η Meenakshi Kumari και η 15χρονη αδερφή της καταδικάστηκαν σε δημόσιο βιασμό, όταν ο αδερφός τους το έσκασε με μια παντρεμένη γυναίκα από ανώτερη κάστα.

Το συμβούλιο των ανδρών του χωριού τους αποφάσισε πως αυτή ήταν η πρέπουσα ποινή για το αδίκημα που διέπραξε το οικογενειακό τους μέλος. Η οικογένεια έχει απευθυνθεί μέχρι και στον πρωθυπουργό της Ινδίας για να μην εκτελεσθεί η τιμωρία των δύο κοριτσιών.

Η Meenakshi, η οποία μαζί με την αδερφή της έχει φύγει από το χωριό, μιλά για τον φόβο που αισθάνεται μήπως και τη βρουν από το χωριό της και βιώσει την υποτιθέμενη δικαιοσύνη.

«Πώς θα επιστρέψω στο σπίτι μου ή στο χωριό μου; Αν ποτέ το κάνω, θα με βλάψουν ή θα με βιάσουν. Αν δεν το κάνουν τώρα, θα το κάνουν στο μέλλον», λέει η 23χρονη, που βρίσκεται σε μια μυστική τοποθεσία. «Δεν μπορώ να κοιμηθώ, φοβάμαι», συμπληρώνει.

Η Meenakshi και η μικρή της αδερφή ήταν σε έναν γάμο στο Δελχί, όταν ένας γείτονας τους τηλεφώνησε και τους είπε την απόφαση που έχει παρθεί στο χωριό τους από τους Jat: να βιαστούν και να παρελάσουν γυμνές με τα πρόσωπά τους μαυρισμένα για τις πράξεις του αδερφού τους.

Οπως τους είπε, οι Jat θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τη μη υπακοή στον νόμο του χωριού.

Η οικογένεια της νεαρής κοπέλας έκανε έκκληση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας, παρακαλώντας για τη σωτηρία των δύο τους παιδιών.

Παρά τον τρόμο, η Meenakschi δεν ρίχνει στον αδερφό της το φταίξιμο για τα δεινά που περνάει. Οπως επισημαίνει, «το να αγαπάς κάποιον δεν είναι κακό».


ant1iwo 

19 σχόλια:

Elvina Gelepis είπε...

Eίναι τεράστια η παρακμή αυτού του κόσμου... Είναι αίσχος στον 21ο αιώνα να βρίσκονται έστω και στην Ινδία, η οποία σημειωτέον θεωρείται ανερχόμενη οικονομική δύναμη τα τελευταία χρόνια, τέτοιας αντίληψης δικαστες, ιδέες και τακτικές. Πόσους αιώνες χρειάζονται οι άνθρωποι αυτοί για ν' αφυπνισθούν. Δεν έχουν το κοινό αίσθημα της δικαιοσύνης? Θα τους άρεσε αυτό να συμβεί σε κόρη τους ή στη γυναίκα τους ή στην αδελφή τους? Κι επί τέλους θα τρίζουν τα κόκκαλα του Μαχάτμα Γκάντι που δεν έτρωγε και έκανε απεργίες πείνας γιά να συμμαζέψει αυτό το λαό. Αυτή ήταν ή ηθική ου τους δίδαξε τους πρωτόγονους βλαμμένους Ινδούς? Αίσχος!!!! Τέτοιες αποφάσεις προσβάλλουν όχι μόνον το δημόσιο αίσθημα αλλά και τον ίδιο τον Ινδουϊσμό σαν θρησκεία. Πως το επιτρέπουν αυτό οι Ινδουϊστές ιερείς? Τι είναι η δικαιοσύνη στην Ινδία? Συμμορία κακούργων βιαστώ? Και στο τέλος τέλος για ποιό λόγο φταίνε οι δύο κοπέλες αν μία παντρεμένη ανωτέρας τάξης ερωτεύτηκε τον αδελφό τους και κλέφτηκε? Ούτε και οι ίδιοι οι δράστες θάπρεπε να κατηγορηθούν γιά τα αισθήματά τους. Ανθρωποι είναι κι ερωτεύτηκαν. Από πότε αυτό έγινε απαγορευτικό!!!!!
Πόσο ηθικοί είναι αυτοί που έβγαλαν την απόφαση? Ας ελέγξει η κοινωνία πρώτη τις δικές τους ζωές κι έπειτα βλέπουμε γιά την απόφαση.

Εδώ όμως θάπρεπε οι οργανώσεις για τ' ανθρώπινα δικαιώματα να επέμβουν όλες μαζί να διαλύσουν το δικαστικό σώμα. Που ζούμε? Αν ξαναγίναμε καννίβαλοι τότε να ξαναφορέσουμε προβειές κι όχι ρούχα και ν' αρχίσουμε να κάνουμε ότι τύχει.....!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το ανθρωπινο γενος ειναι το χείριστο των ζωων, ποσο μαλλον σε συνδιασμω με ηλιθιοτητα, βλακεια και κτηνωδια. Η χωρα με νομους αναλογα σε ποια κατηγορια ανηκεις ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί κανεις τελικά να σταματήσει την κατρακύλα του ανθρώπινου είδους... δεν μπορεί κανείς να βάλει ενα ΣΤΟΠ σε αυτην την κτηνωδία? Είναι ποτέ δυνατόν οι χώρες του δυτικού κόσμου...οι "πολιτισμένες" να τα επιτρέπουν όλα αυτά? Τι είδους δικαιοσύνη είναι αυτή? Ποιος έχει εφεύρει αυτούς τους νόμους? Ειλικρινα οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο ΟΗΕ τι κάνουν? Γιατι δεν επεμβαίνει κανείς? Πως δέχονται η θέση της γυναίκας στην κοινωνία να είναι πιο κάτω και απο του σκουπιδιού...άνθρωποι είμαστε όλοι και πρέπει να τυγχάνουμε του σεβασμού όλων...πως επιτρέπουν να ποδοπατείται η αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου?

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτή τη χώρα όταν λένε ότι αν κάνεις μαλ θα σε γαμ το εννοούν ....

Ανώνυμος είπε...

έλα που τις χάλασε... οι ελληνίδες το κάνουν χωρίς να έχουν διαπράξει αδίκημα στις τουαλέτες των Λυκείων .... Αν είχαμε και εδώ τέτοιο νόμο , θα έσπρωχναν τα αδέρφια τους να κάνουν ΧΟΝΤΡΕΣ μαλακίες συνέχεια , για να τρώνε ΧΟΝΤΡΕΣ ******ΕΣ δικαιολογημένα . Ποιός θα τις κρίνει μετά ; let me guess... ο θεός right ?

Ανώνυμος είπε...

Εσύ απο ότι διάβασες το μόνο που βρήκες να σχολιάσεις είναι αυτό; Ας ήταν ο δικό σου κώλος στη σειρά και άσε εμάς μετά να σε κρίνουμε!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Νατος ο κομπλεξικος στερημενος που βγηκε να σταξει τη χολη του!Ειδες τι σου προκαλει το πολυ τακα-τακα?

aleksandros είπε...

παιδια πολυ μακρια το πηγατε το θεμα δεν κοιτατε τι γινετε στην Ελαδαρα μας.Που μας εχουν καταντισει χειροτερα απο οπουδηποτε σε λιγο εδω θα σκονομαστε ο ενας με τον αλλον...

aleksandros είπε...

Ελλαδαρα, σκοτωνομαστε

ΠολιτηςΧ είπε...

τι εγραψες μολις τωρα; Το νεαρο που εκανε οτι εκανε πηγανε να ΓΑΜ* , η καποιους αλλους που δεν τους φταιξανε ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ και μητε καν τους γνωριζανε ;;;; επιδοκιμαζεις τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ και τετοιου ειδους φασιστικες πρακτικες με οσα γραφεις ;;; προσεχεις ΚΑΝ τι γραφεις και πως τοποθετεισαι οταν σχολιαζεις τετοια θεματα ;;

ΠολιτηςΧ είπε...

τι εγραψες μολις τωρα; Το νεαρο που εκανε οτι εκανε πηγαν να ΓΑΜ* , η καποιους αλλους που δεν τους φταιξανε ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ και μητε καν τους γνωριζανε ;;;; επιδοκιμαζεις τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ και τετοιου ειδους φασιστικες πρακτικες με οσα γραφεις ;;; προσεχεις ΚΑΝ τι γραφεις και πως τοποθετεισαι οταν σχολιαζεις τετοια απιστευτα λεπτα θεματα ;;

ΠολιτηςΧ είπε...

5000 χρονια πολιτισμος σου λεει μετα. κριμα στον Γκαντι. Τσαμπα πηγε.

ΠολιτηςΧ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

κοινωνια και πολιτισμος 5000 χρονων να σου τυχει.. τσαμπα μιλαγε ο γκαντι

ΠολιτηςΧ είπε...

μαρεσει που κατηγορουν το πακισταν μετα. ιδια κουλτουρα ειναι. μη σου πω και χειροτερη λογω πουχανε και ενα πολιτισμο παναρχαιο και σταθηκαν παντελως αναξιοι του

Ανώνυμος είπε...

Αυτά να τα βλέπουν οι αναρχοάπλυτοι, που καλοβλέπουν και τους καλαρέσει να συσωρεύουμε στη χώρα μας τέτοια σκουπίδια. Συχτήρ ηλίθιοι, δεν μπορείτε να νιώσετε πως τη δική σας κουλτούρα και νοοτροπία να τα ανέχεστε όλα και να τους βοηθάτε όλους, όχι μόνο δεν την έχουν αυτοί στους οποίους τα στρέφετε, τα σπαταλάτε και τα χαραμίζετε, μα και πως ζωντανούς να σας φάνε, να σας βιάσουν και να σας σκοτώσουν μάνες, κόρες, αδερφές, δεν θα το είχαν σε τίποτε, αν πιάνονταν και γίνονταν πλειοψηφία εδώ. Ζώα! Δουλικά του κάθε βρωμιάρη και ανεξήγητοι εχθροί των ίδιων των ελλήνων! Φέρτε κανίβαλους εδώ κι άλλους, κουβαλάτε αβέρτα!

Να ΠΟΙΟΙ είναι οι αληθινοί ΟΥΓΚανοί, βλάμένα ζώα!

Ανώνυμος είπε...

μονο απο τον τροπο που εκφραζεσαι φαινεται πως την κουλτουρα που θαυμαζεις(την ελληνικη)δεν την κατεχεις.αν εχεις επιχειρηματα(σαν τους αρχαιους μας προγονους)γραψτα αν νομιζεις οτι το βρισιμο σου δινει δικιο τοτε περαστικα σου.

Ανώνυμος είπε...

Στην ελληνική κουλτούρα ΟΥΔΕΠΟΤΕ εσκυβε ελληνας κεφάλι και έδινε κώλο σε ορδές ξένων. Ίσα ίσα, που οι ξένοι ήταν ΔΟΥΛΟΙ. Φυσικά σήμερα η δουλεία καταργήθηκε και κανένας δεν θα ήθελε δούλους (εκτός από τριτοκοσμικά μορφώματα σαν το Ι.Κ.), όμως φτάσαμε στο άλλο άκρο, να γινόμαστε εμείς τα δουλικά σε ορδές όντων κατώτερων από ζώα, τα οποία είναι και χρήσιμα έστω! Άσε την ελληνική κουλτούρα και πάνε να δεις την Ινδική καλύτερα, αδερφέ, να δεις τι αιμομιξίες, βιασμούς ομαδικούς και μή, παιδεραστείες, όργια, που τα ανεβάζουν και online λες και είναι κατορθώματα σε τσοντοσελίδες, πάνε να δεις που οι τερατογενέσεις και οι γενετικές ανωμαλίες χτυπάνε κόκκινο από τα μπασταρδέματα που κάνουν μεταξύ τους και θα καταλάβεις. Οι Ρωμά επίσης ήταν ινδικό φύλο και ινδικής καταγωγής και όλοι ξέρουν τί λουλούδια είναι, από εμπόριο όπλων και ναρκωτικών, ως πορνεία, μέχρι και ξήλωμα/κλοπή καλωδίων/μετάλλων. Αλλά αυτά δεν τα βλέπετε! Κολλήσατε να κατηγορείτε τον έλληνα ρατσιστή, τρομάρα σας! Μάθετε πρώτα με τί έχετε να κάνετε κι ύστερα εκφέρετε άποψη, ή ακόμη χειρότερα, περιθάλψετε τέτοιους "ανθρώπους" σε βάρος ντόπιων που υποφέρουν και κανείς δεν τους δινει σημασία, αυτοί δεν είναι άνθρωποι βλέπεις, μόνο οι ξένοι αξίζουν...

Είστε επικίνδυνοι.

Ανώνυμος είπε...

Παιζεις παιχνιδι και κερδιζεις λεφτα με αναληψη απο 2 ευρω και πανω!ποτε δεν τους δινεις τιποτα ουτε και τζογαρεις.Ελα και συ και κτισε την αυτοκρατορια σου!
http://neobuxd.pblogs.gr