Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Το CIIM συνεχίζει το πρωτοποριακό του πρόγραμμα κατάρτισης της αγγλικής γλώσσας

Το Cyprus International Institute of Management - CIIM συνεχίζει το επιτυχημένο πρωτοποριακό πρόγραμμα κατάρτισης της αγγλικής γλώσσας, προσφέροντας για ακόμα μια χρονιά στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να μπορούν να χρησιμοποιούν σε επαγγελματικό επίπεδο τα Αγγλικά, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες ανέλιξης στην εργασία τους.
Άλλωστε, το άριστο γνωστικό επίπεδο της Αγγλικής γλώσσας θεωρείται απαραίτητο προσόν για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στους τομείς των επιχειρηματικών συναλλαγών, του εμπορίου και της χρηματοδότησης.


Η νέα σειρά μαθημάτων του προγράμματος αρχίζει τον Οκτώβριο και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο του 2016. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του CIIM στη Λευκωσία, και κάθε επίπεδο διαρκεί στο σύνολο του 100 διδακτικές ώρες και αποτελείται από 33 τρίωρα μαθήματα. Η διεξαγωγή των μαθημάτων γίνεται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη από τις 6.00 έως τις 9.00 το βράδυ και κάθε Σάββατο από τις 9 μέχρι τις 12 το πρωί, καθιστώντας έτσι δυνατή τη συμμετοχή των εργαζομένων, χωρίς καμία διακοπή από την εργασία τους.

Τα μαθήματα διδάσκονται από ειδικούς και έμπειρους καθηγητές Αγγλικής γλώσσας, που χρησιμοποιούν δοκιμασμένες μεθόδους μάθησης και διδασκαλίας. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, ώστε να μεγιστοποιείται η προσωπική φροντίδα που προσφέρεται από τον καθηγητή.

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα κατάρτισης της αγγλικής γλώσσας του CIIM, είναι σχεδιασμένο σε 2 επίπεδα και με τέτοιο τρόπο, ώστε μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του, οι συμμετέχοντες να αποκτούν μεγαλύτερο εύρος επικοινωνίας στο εργασιακό τους περιβάλλον. Η κατανόηση του προφορικού και γραπτού λόγου που χρησιμοποιείται σε επαγγελματικό πλαίσιο, συμβάλλει στην αποτελεσματική διαχείριση υφιστάμενων και εν δυνάμει πελατών. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες μπορούν να μιλούν αγγλικά με αυτοπεποίθηση και να τα χρησιμοποιούν αποτελεσματικά όχι μόνο στη δουλειά, αλλά και στην προσωπική τους ζωή. 


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση theodora@ciim.ac.cy  ή να καλούν στο 22462246.

Δεν υπάρχουν σχόλια: