Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε ποιοι είναι οι καλύτεροι μήνες αφίξεων στα ιστορικά της Κύπρου


Αυτό αναφέρει ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, σε μήνυμά του με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας τουρισμού.

"Μέσα και από τα αποτελέσματα της φετινής χρονιάς αντλούμε δύναμη και αισιοδοξία.
Οι προσπάθειες όλων μας φαίνεται ότι αποδίδουν, με σταθερούς ρυθμούς, καρπούς. Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος που μας πέρασαν ήταν, από πλευράς τουριστικών αφίξεων, οι καλύτεροι δύο μήνες στα ιστορικά του κυπριακού τουρισμού, ενώ οι τουριστικές αφίξεις για την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο μέχρι και τον Αύγουστο (Απρίλιος 2015 – Αύγουστος 2015) αποτελούν ένα ακόμα ρεκόρ στα ιστορικά του κυπριακού τουρισμού. Για την εν λόγω περίοδο σημειώθηκε αύξηση 5,2% σε σύγκριση με το 2014 (1.652.710 αφίξεις το 2015, 1.571.441 το 2014)", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο ΚΟΤ εκφράζει την πεποίθηση ότι με την προσπάθεια και τη συμβολή όλων, χωρίς εφησυχασμό και χαλάρωση, μπορούμε να πετύχουμε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα στο ζωτικό τομέα του τουρισμού, να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και να εκμεταλλευτούμε τις αμέτρητες ευκαιρίες που παρέχει ο τομέας.

Σε ό,τι αφορά τη φετινή παγκόσμια μέρα τουρισμού αναφέρεται ότι έχει θεματική το “ένα δισεκατομμύριο  τουρίστες, ένα δισεκατομμύριο ευκαιρίες”, ενόψει και του ότι ξεπεράστηκε το ρεκόρ του ενός δισεκατομμυρίου τουριστικών αφίξεων παγκοσμίως.



ant1iwo

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παιζεις παιχνιδι και κερδιζεις λεφτα με αναληψη απο 2 ευρω και πανω!ποτε δεν τους δινεις τιποτα ουτε και τζογαρεις.Ελα και συ και κτισε την αυτοκρατορια σου!
http://neobuxd.pblogs.gr