Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Τυλίχτηκε στις φλόγες διαμέρισμα στην Παλλουριώτισσα



Πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε γύρω στις 8.30 χθες βράδυ σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην Παλλουριώτισσα, φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές σε στρώμα κρεβατιού και σε έπιπλο δωματίου, καθώς και σε άλλους χώρους του διαμερίσματος λόγω των καπνών.


Το ύψος των ζημιών δεν έχει υπολογιστεί ακόμη, ενώ εκ πρώτης όψεως, η πυρκαγιά στο διαμέρισμα (είναι ακατοίκητο τα τελευταία 2 χρόνια), φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει σε δική της ανακοίνωση ότι το μήνυμα για την πυρκαγιά λήφθηκε στις 20.28 χθες και ότι για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν 4 πυροσβεστικά οχήματα από τους Σταθμούς Ακροπόλεως, Πύλης Πάφου και Καιμακλίου με 11 μέλη των Πυροσβεστικών Σταθμών Λευκωσίας.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό  έλεγχο, στις 20.56, αφού προκάλεσε ελαφρές ζημιές στο διαμέρισμα, στο οποίο δεν υπήρχε εξοπλισμός.  

Εξάλλου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 χθες μέχρι και η ώρα 6 σήμερα το πρωί ανταποκρίθηκε σε 27 πυρκαγιές και 16 ειδικές εξυπηρετήσεις. Ανταποκρίθηκε, τέλος, σε δύο ψευδείς κλήσεις.

(ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: