Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ μέσα στο Λονδίνο



Ιστορική νίκη μέσα στο “Έμιρεϊτς” πέτυχε χθες βράδυ ο Ολυμπιακός Πειραιώς επικρατώντας της Άρσεναλ με 3 – 2 για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τη νίκη αυτή, οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν σημαντικό βήμα για κατάκτηση της 2ης θέσης του ομίλου που οδηγεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.


Το πρώτο ημίχρονο έληξε με 2 – 1 υπέρ της ελληνικής ομάδας, η οποία είχε προηγηθεί στο 33΄ με τον Πάρντο με σουτ έξω από την περιοχή. Η Άρσεναλ ισοφάρισε στο 35΄με τον Γουόλκοτ, με τον Ολυμπιακό να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα με γκολ που πέτυχε στο 40` ο Φορτούνης με απευθείας κτύπημα κόρνερ και μετά από λάθος του τερματοφύλακα της Άρσεναλ Οσπίνα, ο οποίος στην προσπάθεια του να αποκρούσει μπήκε με την μπάλα στα δίκτυα.

Στο 2ο ημίχρονο η Άρσεναλ ισοφάρισε στο 65` με τον Σάντσες για να προηγηθεί εκ νέου ο Ολυμπιακός με τον Φινμπόγκασον στο 66΄.

Στον άλλο αγώνα του ίδιου ομίλου, το φαβορί για την 1η θέση Μπάγερν Μονάχου συνέτριψε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Γερμανία με 5 - 0.

Στη βαθμολογία, σε δύο αγώνες, προηγείται η Μπάγερν Μονάχου με 6 βαθμούς και ακολουθούν Ολυμπιακός και  Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 3 βαθμούς και η Άρσεναλ με μηδέν βαθμούς.

Στους άλλους χθεσινοβραδινούς αγώνες σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Για τον 5ο όμιλο, Μπαρτσελόνα - Λεβερκούζεν 2 – 1 και Μπάτε – Ρόμα 3 -2.

Για τον 7ο Όμιλο, Μακάμπι - Ντιναμό Κιέβου 0 – 2 και Πόρτο – Τσέλσι 2 - 1.

Για τον 8ο όμιλο, Λιόν – Βαλένθια 0 - 1 και Ζενίτ – Γάνδη 2 -1.

(ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: