Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

Ο Μιχάλης πέταξε για την γειτονιά των Αγγέλων


Ένα θλιβερό γεγονός,  σήμερα ανήμερα Πρωτοχρονιάς, συνέβη  στην Πάφο. Ο γνωστός επιχειρηματίας στον κλάδο της εστίασης Μιχάλης Αντωνίου, που έγινε γνωστός όταν διατηρούσε επί σειρά ετών το Καφέ Vienna στην Κάτω Πάφο και αργότερα το καφέ Twist δεν είναι πια μαζί μας. Πέταξε για την γειτονιά των Αγγέλων. Τα μαύρα μαντάτα συγκλόνισαν την Πάφο, μιας και τον Μιχάλη τον γνώριζαν πολύ καλά οι Παφίτες και όχι μόνο. Θερμά συλλυπητήρια από το ΦΙΛΟΞΕΝΟ στην οικογένεια του καλού φίλου και συνεργάτη Μιχάλη Αντωνίου,  Vienna. Ενός πολύ δυναμικού χαρακτήρα. Γνωστοί και φίλοι τον αποχαιρετούν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 


Ο φίλος του ο ΕΡΙΚ τον απαχαιρετά μέσω του facebook και δημοσιεύει την παρακάτω φώτο...

"Αγαπημένε μου φιλε Μιχαλη (viennas)
Δεν πιστεύω πώς θα ξεπεράσω ποτε το οτι πήγες πανω μαζί με τους αγγέλους. 'Ησουν ο μεντωρας μου και δεν θα ξεχάσω τις άπειρες συζητήσεις και ώρες που κουβεντιαζαμε για διαφορα θέματα.
Παντα με σωστές συμβουλές πάντα με την καλή κουβέντα στο στόμα παντα να βοηθάς τον κόσμο .
ΑΙΏΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ
Ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει".



(δυστυχώς σήμερα χάσαμε τον Μιχάλη Αντωνίου)

Εύχομαι ρε μιχάλη μου να ησύχασες από το εσωτερικό μαρτύριο και τα εξωτερικά αδιέξοδα.
Ελπίζω να ξαναβρεθούμε.
Β.Μ.


Ο πρόεδρος της ΟΣΙΚΑ Νεόφυτος Θρασυβούλου με μήνυμά του, εμφράζει μεγάλη θλίψη για τον απρόσμενο θάνατο ενός ενεργού και ακούραστου σκαπανέα της τουριστικής βιομηχανίας και επισιτιστικής. Ενός υπερασπιστή της δικαιοσύνης. Ακόμη, διετέλεσε μέλος του ΔΣ ΣΙΚΑΠ, με δυναμικές παρεμβάσεις για διάφορα σοβαρά θέματα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.




Δεν υπάρχουν σχόλια: