Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

31χρονη τραυματίστηκε σοβαρά μετά από τροχαίο στην Τίμη. Στο αυτοκίνητο και το 3χρονο παιδί της

 

Μητέρα ενός τρίχρονου παιδιού τραυματίστηκε σοβαρά αργά το απόγευμα της Τρίτης σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε στο χωριό Τίμη.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, η 31χρονη που διαμένει στην Τίμη, οδηγούσε το αυτοκίνητο της το απόγευμα της Τρίτης και κατευθυνόταν στο παλιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού. Στο όχημα βρισκόταν και το τρίχρονο αγοράκι της σε παιδικό κάθισμα.
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε μετωπικά με εξ αντιθέτου προερχόμενο όχημα, το οποίο οδηγούσε σε δρόμο εντός της κοινότητας 53χρονη από την Τίμη, πρόσθεσε.
Από την τροχαία οδική σύγκρουση οι επιβαίνοντες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.
Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, από την σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά η 31χρονη, η οποία υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου λόγω εσωτερικής αιμοραγίας και νοσηλεύεται στον χειρουργικό θάλαμο. Η κατάσταση της υγείας της περιγράφεται ως σοβαρή αλλά σταθερή.
Η 53χρονη κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους ενώ το τρίχρονο παιδάκι πήρε εξιτήριο. Τις συνθήκες της οδικής σύγκρουσης διερευνά η Τροχαία Πάφου.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: