Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Τον πέταξε κάτω από τη σκαλωσιά

 Εικοσιοκτάχρονος επιτέθηκε εναντίον δύο προσώπων που εργάζονταν σε συγκρότημα διαμερισμάτων .Επεισόδιο φέρεται να δημιούργησε 28χρονος σε δύο πρόσωπα που εργάζονταν σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Πάφο ρίχνοντας τον έναν εξ αυτών από μεταλλική σκαλωσιά ,κτυπώντας τον δεύτερο και προκαλώντας ζημιές σε περιουσία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου καταγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πάφου από 63χρονο ο οποίος είναι αρχιμηχανικός σε ιδιωτική εταιρεία ότι ενώ εκτελούσαν εργασίες σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Πάφο με τον συνάδερφο του ηλικίας 38 ετών ένοικος διαμερίσματος του εν λόγω συγκροτήματος ηλικίας 28 ετών εξήλθε από το διαμέρισμα έσπρωξε τη μεταλλική σκαλωσιά πάνω στην οποία βρισκόταν ο 38χρονος με αποτέλεσμα να πέσει και να κτυπήσει σε διάφορα μέρη του σώματος του.
Επιπλέον ο 28χρονος προκάλεσε ζημιά σε μια γυάλινη συρρόμενη πόρτα άλλου διαμερίσματος. Περαιτέρω το ίδιο πρόσωπο κτύπησε με τα χέρια του τον 63χρονο προκάλεσε ανησυχία ενώ είχε στην κατοχή του και μαχαίρι. Εναντίον του 28χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

κυπε

φωτο αρχειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: